Това е България! Колко е прост Бойко Борисов?

Това е България! Колко е прост Бойко Борисов?


Математическа приказка за електорат!

Колко е прост Бойко Борисов?
Сега ще ви разкажем една приказка, с която ще ви покажем каква е българската икономика след идването на мафиотската структурирана ОПГ ГЕРБ!
Да вземе в предвид ситуацията в страната ни !

Примерно едно малко градче, в което има едно малко хотелче, в един прекрасен ден на телефона на рецепцията се позвънява и английски турист прави регистрация като прави уговорка, че ще капарира запазването на апартамент в хотелчето, но си запазва правото като пристигне на място, ако на живо не му харесат условията там да му върнат депозита и така речено сторено и Англичанинът привел 100 евро по сметката на хотела!

Efekt 2

Хотелиерът си вика „Иха, добре ми дойдоха тези 100 евро, чакай да се обадя на дистрибутора на алкохол и безалкохолно и да си оправя борча с него“ и така и станало – обадил му се той, минал през хотела и взел стоте евро и вересията оправена – пито-платено !

Дистрибуторът пък си вика „ех, тези пари не ги очаквах, чакай да се обадя на кметът от ГЕРБ да си платя данък „спокойствие“, че да не ме закачат данъчни и НАП“!
Така и станало – обадил се на Кмета „ало Кмете, да мина да се видим“ и кмета го поканил в Кметството !
„Кмете тук взех едни 100 евро та да мина да си платя таксата „спокойствие“ да не ме закачаш“, „ами добре си сторил“, казал кмета и ги прибрал на секундата !

Тъкмо си тръгнал дистрибутора и Кметът звъни на местната проститутка „здравей, как си мила, работим ли“?
„Работим“, казала тя и си уговорили среща в местното хотелче !
И така речено сторено!
Кметът почувствал облагите от властта и 100-те евро се озовали в местната проститутка!

Тръгнали си кметът облекчен и щастлив, а проститутката минала през рецепцията да си оправи вересията с хотела дето хапвала и пийвала докато ловяла клиенти!

Извадил тефтерът хотелиерът и зачеркнал вересията и „всичко е точно“ казал той и банкнотата пак се озовала в чекмеджето на хотелиерът !
Тръгнала си щастлива проститутката и на вратата на хотела се разминала с един турист Англичанин, който влязъл в хотела, поогледал обстановката и казал „здравейте, аз съм еди кой си, не ми харесва обстановката и възнамерявам да се откажа от резервацията си!

Бихте ли ми върнали депозита“? Хотелиера извадил 100-те Евро и ги подал на англичанина и той си тръгнал !

Седнал Хотелиера и си вика „добре че беше проститутката да си плати вересията, че да изляза от положение пред чужденеца“!
На практика такава е и икономиката ни след идването на ГЕРБ на власт !

Междуфирмената задлъжнялост и между човешката такава е толкова голяма, че вече се чувства на всички нива, че пари просто няма !
Ако имаше поне малко акъл премиерът ни би пуснал малко баничка из народа като пак ще сме бедни, пак няма да имам пари, ама поне щеше малко да живне икономиката ни, а той само на едни 8-9 фирми пуска пари и една шепа са олигарсите като всичко друго е на вересия, пост и молитва !

Колко прост е Бойко Борисов или колко са алчни, сами преценете ? Но от както дойде ГЕРБ на власт бизнесът приключи – всички са в недоимък и вересия !
И докато си викаме „добре че си платих вересията“ няма да дойде прокопсията !
Пуснете малко пара из народа, бе мама Ви крадлива!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.