Това не е вмешателство, това е дипломация!

И така ставаме свидетели на Американски чиновник, който идва в страната ни и привиква всички политици с влияние в нея!

Корнелия Нинова след срещата си със зам-помощник секретаря на Държавния департамент на САЩ Матт Бойс, която се провела в централата на БСП на „Позитано“ 20.

Efekt 2

Матт Бойс отива на крака на „Позитано“ докато срещата му с Цветанов е от друг тип.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща със зам.-помощник държавния секретар на САЩ Матю Бойс и Н.Пр. Ерик Рубин, посланик на САЩ в България.

Тук някак си анонсът е друг, нали?
Но каквото и да си говорим става дума за пряк международен натиск за закупуването на изтребители Ф-16 !

На Нинова и е лесно, защото от БСП подкрепиха бюджета за армията и те не носят отговорност кой как харчи парите! Докато Цветанов е бил привикан от посланик Рубин и доста са му дърпали ушите заради заигравките с Грипен и другите!
Едно е ясно, че колкото и да позира Цветан Цветанов с дипломати и политици, колкото и да се снима с хора от службите това нищо не означава, защото той си е един послушко на повикване!

Това не е вмешателство, нали, а това е дипломация и докато ГЕРБ и Цветанов са подвластни марионетки държавата ни няма да има име и авторитет!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.