Тодор Танев: Няма да махаме Вазов и Ботев от литературата

Тодор Танев: Няма да махаме Вазов и Ботев от литературата

Тодор Tанев: Няма да махаме Вазов и Ботев от литературата!!!

Информацията, че по високите етажи на властта искат да премахнат творбите на Иван Вазов и Христо Ботев е невярна. Тя е разпространена от служител на Министерството на образованието с цел да урони престижа на ръководството, разказа Тодор Танев пред вестник „Труд“. Въпросният служител иска да накара хората да загубят доверие в ръководството на министерството, той иска да създаде сензация със зловредните си слухове.Министърът е категоричен, че Иван Вазов и Христо Ботев няма да бъдат орязани от учебната програма по литература и ще се изучават в същия обем.

Поводът за тези спекулации е излязлата наскоро информация, че МОН разглежда стар проект за промяна на учебната програма. Оказва се обаче, че има хора, които подкрепят въпросните промени. Труд са научили от свои източници от СУ, че професор Дамянова, която е в работната група по въпроса, иска въпросните планове да се случат.Професор Тодор Танев обеща, че по неговото време няма да има подобни абсурдни промени.

Той заяви, че ще запази честта на баща си Александър Танев, който всъщност е композитор на Ботевия марш. Министърът на образованието заяви, че човекът разпространил тази информация е за санкция, но от това ще последват съдебни действия срещу министерството. Причината да говори такива неща е, че иска да седне на директорския стол.Дано Тодор Танев спази думата си! Иначе ще усети гнева на народа!
Източник: join.bg/

Efekt 2

Ние от Blife.eu казваме: Дано си удържи на думата, защото народният гняв няма да има спиране!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator