Тормоза над Медиите в България, е в ход!

Тормоза над Медиите в България, е в ход!


Тормоза над Медиите в България, е в ход!
Без значение, дали има Закон, който да налага цензура или да забранява показване, на грешките, на управляващите, това се случва! Макар и да има оптимисти, да има хора с розови очила, чернилката ни залива!

Управници, политически върхушки , кукловоди, са се одървили от страх и се притесняват от АДА, в който са ни вкарали! От доста време репресивни органи работят в насока, за унищожаване, прекършване, дискредитиране, очерняне на собственици на медии или на журналисти с авторитет!

За да е в ход тормоза, над медии в България, се налага и тормоз на будни и активни граждани в социалните мрежи!

Efekt 2

Масово журналисти и активни хора се сдобиват с дела, данъчни ревизии, спрени плащания по договори, спрени хонорари за различни проекти, несправедливи и неоснователни запори от частни съдебни изпълнители, прокурорски разследвания и проверки!

Да не забравим и случаите с откази от животоспасяващи лечения, изчезващи осигуровки и документи, уволнения от работа и отказ от авторски колективи!

Да не забравяме за случаите на палежи, побои, сплашвания и убийства! Малка част от жертвите на мелачка са журналисти като: Елена Йончева: Мартин Карбовски, Васил Иванов, Веселина Томова, Валя Ахчиева, Вики от Русе,както и множество собственици на електронни издания, са видимата част от резултатите на Репресаторите! Медийните ченгета, не се интересуват от истина, от закон, от международно право, от граждански и конституционни права!

Те просто мачкат и унищожават!
Вече са хиляди граждани и администратори, на групи и страници, от социалните мрежи, които останаха без профили и със забрани за ползване! Прави се всичко възможно, за да се заглуши народния глас! Всичко това се извършва на фона на безумен Геноцид върху Нас. Ежедневно ни лъжат и мамят, колко добре живее- някой, а в действителност ни приспиват и унищожават!

Така е българи, тормоза върху Медиите, започна!
Лошото е че това е тормоз по гестаповски върху всички НАС!
Автор: Светлозар Минов

Ние от Blife.eu публикуваме Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.