Тревога ! Очакват се терористични атаки на Балканите ! Вижте подробности !

Тревога
Тревога ! Очакват се терористични атаки на Балканите ! Вижте подробности !

За последните 24 часа президент и премиер предупреждават за терористична опасност, а медиите мълчат в страната !

За по-малко от денонощие двама водещи македонски политици – президентът Георги Иванов и вътрешният министър Митко Чавков предупредиха, че има реална опасност от терористично нападение на територията на страната и на Балканите.
И двамата смятат, че македонските сили за сигурност са в състояние да отговорят на предизвикателствата.

При визитата си на южната граница вчера Иванов каза, че “има реални заплахи от ислямистки терористични атаки в страната”. Президентът за пореден път припомни, че в Република Македония са се върнали 86 лица, които са се сражавали в Сирия и Ирак.
“Има опасност от терористични атаки на Балканите, включително и в Македония”, каза Иванов.
Според него със закриването на т.нар. “Балкански маршрут” не са премахнати всички нелегални канали за мигрантите.

Efekt 2

“Има реална опасност от евентуални терористични атаки. За да се стигне до това заключение, не е нужна някаква специална експертиза. Няма нужда от излишно теоретизиране и импровизации. Необходими са конкретни действия за предотвратяване на евентуални терористични атаки”, подчерта от своя вътрешният министър Чавков.

Само за последните 5 месеци силите на реда в западната ни съседка са предотвратили нелегално преминаване на македонската граница на около 18 000 души. Телената ограда, която е дълга 50 км по границата с Гърция непрекъснато е атакувана от мигранти, които на над 700 места са се опитали да я разкъсат или частично да я премахнат.

Източник:primanews.net

Ние от Blife.eu ще споделим, че такава опасност за България няма, защото ние нямаме ограда !

Няма опасност от радикални елементи, защото държавата ни е толерантна и дори им позволи да си направят партия и да участват в управлението на страната ни !

Нашият ислям не е радикален,а той е УНИКАЛЕН и докато Македонците си мислят, че са спрели балканският маршрут премиера ни се прави на Шут, а през страната ни минават на талази цели орди и отряди идващи от ислямските държави !

Няма такава опасност за България разберете, правителството ни има икономически спогодби с терористичните картели и това, че обясняват, че нямаме икономика е лъжа – икономическите връзки на правителството ни с джихадисткият сектор са повече от трайни !

Балкански маршрут има и дори е двупосочен – натам оръжие, цигари, наркотици и медикаменти както и крадени коли и техника, а насам – пари, джихадисти и трафикът на терористи процъфтява както и трафикът на антики, злато и други ценности !

Нашият президент и нашият премиер са спокойни, защото имат подписани трайни икономически гаранции от двете страни !

Дето се казва „Тревога ама фалшива“ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.