ТРЕВОГА! Пришълците се насочват към България !

blife


ВВС: Балканският маршрут на бежанците се пренасочва през България
Затваряне на т. нар. балкански маршрут няма да спре притока на мигранти, а само ще го пренасочи през България, пише в репортаж на ВВС. Това установява работещият за британската корпорация журналист Гай Делоуни, след като посещава Информационния център за бежанци в Белград.
Макар и официално главният маршрут за идващите към Европа мигранти да е спрян след затварянето на македонската граница през миналата седмица, притокът на търсещи убежище на Стария континент не секва.
В подкрепа на това твърдение се изказва управителят на центъра Владимир Сиеклоча.
По думите му между 400 и 500 бежанци пристигат ежедневно в сръбската столица. След затварянето на обичайния маршрут сега мигрантите преминават през България в търсене на по-добър живот в Западна Европа.
„Идват през България – това е стар трафикантски маршрут и ще бъде използван все по-често. По-евтино е да дойдем оттам (в сравнение с преминаването по море от Турция към Гърция) и без това не можем да плуваме”, казват ни афганистанците”, споделя Сиеклоча.
Според сърбина преминаването през страната ни е изпълнено с опасности. Мигрантите често ставали жертва на българската полиция, която „арестува, бие и пуска кучета” срещу преминаващите границата.
Журналистът разказва тъжната история на 27-годишния иранец Али Хашем Заде, който напуска родния Техеран, за да намери работа и пари за издръжката на двете му невръстни дъщери. След затварянето на македонската граница мъжът се доверява на пакистански трафикант, за да го прекара в Сърбия.
Пакистанецът получил договорените 250 евро, след което избягал. Така Али останал да се лута по границата два дни, наложило се да използва част от дрехите си, за да запали огън. В крайна сметка с GPS навигацията на телефона си намира начин за преминаване. Няма същия късмет на сърбо-хърватската граница. Хърватската гранична полиция залавя иранеца и приятелите му и ги пребива.
Иван Мискович от Комисариата за бежанци посочва, че сега мигрантите са изправени пред три възможности: да бъдат репатрирани, да се настанят в трети страни или да подадат молба да се присъединят към вече добралите се до Западна Европа техни роднини.
„Границите не са херметически затворени. Неизбежно е да влязат още хора, дори това да стане по необичаен начин”, твърди Мискович.
Балканският маршрут продължава да действа, заключва британският автор.

Източник:cross.bg

Ние от Blife.eu предупреждаваме, че в не една социална страница в ФБ и сайтове вече се говори за пренасочване на потокa!

Efekt 2

12814085_512554875584075_2705700452481988807_n

В крайна сметка пришълците са мобилни и подържат връзка с координационните си центрове след като стана ясно, че Гърция и Македония си прехвърлят топката, а джихаджистите ги въртят в омагьосан кръг тези освирепели Афганистанци,Мароканци, Алжирци и всякакви там нахъсани да дирят нов живот са получили информация да се насочат към България и вече целият свят знае, че правителството на Борисов 2 е отворило широко границата си – няма ограда и всеки и всичко може да се вмъкне в нашата страна!

Масово хората в пограничните райони на България искат да се въоръжават, защото талибаните помитат всичко по пътят си и настроени са враждебно казва ловецът на глави Динко Вълев от Ямбол, а Кмет поиска танкове от министър Бъчварова !

До дни положението ще ескалира !

Голяма група от над 700 хуманоида има позиционирана на 43 километра от границата ни на Гръцка територия!

За сега Гърците им дават карти и напътствия как да преминат в Македония, а Македонците ги залавят и ги връщат в Гърция с камиони и въпрос на време да се организират и потокът от лава да потече към България !

А правителството ни е в невъзможност да се справи с едно циганско гето камо ли с хиляди освирепели, готови на всичко прииждащи от всякъде мигранти !

Няма ясна позиция никой не излиза по медиите или да обяви някакъв код червен, жълт, а просто ще седим и ще гледаме как се развява белият байрак ли !

Къде е армията, къде е жандармерията, защо не се повишава готовността за противореакция на това ! Време е за моментални оставки, но няма и кой да ги поиска !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.