Третата Световна война започна официално

Третата Световна война започна официално


Когато кажем думата „война“ хората си представят оръжия, но конвенционалните оръжия обаче също си имат цена, което автоматично придава финансови параметри на всяка една война. Истината е, че всяка война се води от алчност за пари като струва пари и за ресурси, защото този, който притежава ресурсите той контролира производството и от там нататък всичко е свързано. Третата Световна война започна с преразпределянето на пазарните дялове и като започнем от Уолстрийт и стигнем до селската бакалия.

Войната е в духовен план и в социален също. Много хора не го разбират, но тя се води от много време като първо бе за контролът над съзнанието и умът – потребителите в социалните мрежи, в интернет, в медиите. Сега е на финансовите пазари и религиозните общности. Дали ще придобие конвенционалните стандарти с оръжия ние не знаем, но светът е достигнал до своята енергийна фаза, в която може да се саморазруши с атомното си оръжие. Ние хората сме зли по природа и всичко, което Създателят ни даде е за добро, но ние го трансформираме и в лошият вариант като оръжието.

Всяка енергия може да се използва и за добро, и за зло – атомът може да дава електроенергия в атомните електроцентрали, но може и да убива когато е в атомна бомба и така светът е достигнал до своята технологична саморазрушителна сила, а въпросът е дали ще стигне до там? На този въпрос никой не може да каже до къде са готови да достигнат елитите като засега обаче войната се води за пазари и суровини, но очакваме и духовната и фаза – тази религиозна част, в която има опция всеки един от нас да се включи независимо дали е Християнин , Мюсюлманин, Евреин или Будист като религията не е от значени, а вярата и надеждата имат различни имена, но със сигурност атеисти няма да има. Както се казва когато пропада самолетът в него атеисти няма.

Efekt 2

Тази духовна енергия и социалният статус на обществото е важна, те променят социалните норми, те променят стандартите на общността. Обяснихме, че когато една ракета от няколко хиляди долара сваля хеликоптер от няколко милиона това е война, в която парите са от значение. Обяснихме и религиозните параметри, а сега да ви кажем и за парите като те отдавна нямат стойност – това са едни хартии, които се печатат и се заменят за други материални неща и ресурси, а истинската война е невидима от невидими правителства и тя е духовната за спасението на човешката душа. Информационната така наречена хибридна война е започнала отдавна и тя е за контролът над вашето съзнание – огледайте се и ще видите, че фокусът на внимание е в телефоните, в ръцете на всички около вас като тя е загубена! Вашата информираност е тази сила, която ви държи далеч от истината.

В крайна сметка духовното ще победи материалното, защото духът се преражда докато материалното умира. Някой ще попитат как ще се спасим? Търсете истината като „само истината може да ви направи свободни“ е казано в Библията. Но как да разпознаем истината от лъжата ли, всеки сам решава! Човешкият разум вижда едно, а сърцето чувства друго. Слушайте сърцето си е нашият съвет и следвайте пътят предначертан ни от звездите. Войната започна и всеки сам решава как да оцелява!

Ако нямате акции на фондовата борса не се напрягайте излишно.

Без паника нещата вече следват своят естествен ход.

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.