ТРУДНО МИ Е ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИК…

ТРУДНО МИ Е ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИК...


ТРУДНО МИ Е ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, МНОГО МИ Е ТРУДНО ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ НЕ СТЕ ПРЕСТЪПНИК…
Помните ли, господин Борисов как създадохте Герб в началото, но не Герб партията а групировката Герб, помните ли?

Ако сте забравил съм решил сега да ви припомня и накрая, пак ще ви кажа както ви казах преди няколко години, когато заминах завинаги от България, че ми е много трудно да повярвам, че точно Вие господин премиер не сте престъпник и че един ден няма да си платите за всички дела. Но нека ви припомня, как вашите силови бригади от бивши и действащи ченгета през 2009 година обикаляха офисите на фирмите в България и обещаваха, ако дадеш сега милион, като вземе Герб властта ще си върнеш поне два.

Ако сте го забравили, ще ви подсетя, че само от София за няколко седмици събрахте поне 5 милиона лева, а от цяла България са били поне 50 милиона, може да питате Цветан Цветанов, нали той уж тогава си беше заложил апартамента, за да може да си правите предизборната кампания, но за пред шараните, защото всички акули знаеха, че са дали и вие ако вземете властта ще им се реванширате.

Efekt 2

Така че сега нека припомним и на всички онези, които дадоха и после не получиха, как изведнъж се озоваха в ареста с обвинения и трябваше вече не да дават за кампанията на Герб, вече трябваше да купят свободата си, защото бяхте взели властта, а тя е сладка нали господин Борисов, особено, когато вашите подставени лица започнаха да “усвояват” парите на цялата държава, но това не ви стигна и трябваше да откраднете и всички еврофондове.Знаете ли, господин Борисов, колко от всички онези, които в началото станаха членове на Герб, не защото вярваха в някаква промяна, а защото виждаха далаверата вече не са при вас? Може да не знаете, но Цветанов явно е наясно иначе за какво ще му е на този човек във всеки един град на България да си назначи лични ченгета за шефове на РПУ тата.

Същият този Цветанов, който и до днес обикаля България да събира за касата на Герб, същият този Цветанов, на който всички проценти от обществените поръчки му се отчитат ежемесечно, няма значение дали изпълнителя е фирмата на Златев и Първанов “Джи Пи Груп” или на Пашов “ГБС”, всички трябва да се отчитат нали господин Борисов, защото така е било и така ще бъде в България, защото изборите струват пари и понеже никой в България не вярва на партии и политици гласовете трябва да се купуват, а помните ли вторите ви избори за Парламент и как бяхте разпределили кой, колко трябва да спечели по региони и как Цветанов не се интересуваше дали ще ги купувате тези гласове или със заплахи ще ги спечелите, колко хора от Герб тогава се провалиха и трябваше да си тръгнат от партията занулени помните ли?

Ако не помните извикайте Цветанов, той всичко помни нали всичко си записва в разни тефтери, особено когато някой го попита какво стана с моите пари и няма ли да видя вече нещо, за да си ги избия? Той Цветанов нали е много честен политик изобщо няма начин да не помни, как всички ЕРП та в България се отчитат на Герб и как всички фирми ако не дават за партията се разсипват от проверки, под предлог че нещо не било наред. Но вие господин Борисов нямате нищо обшо нали? Както нямате нищо общо с Делян Пеевски и канали за цигари през Турция, нямате нищо общо и с Кирил Домусчиев и неговата фабрика за хапчета в България, така както нямате нищо общо и с Пашата, ама там нещо май нещата в последно време не се случват, понеже не се разбрахте кой точно да извърти китайците?Нямате нищо общо и с Валентин Златев и неговите депутати в Герб, както нямате и нищо общо с Румяна Бъчварова и нейните схеми с Боршош.

Та пак да ви припомня господин премиер, че изобщо не ви вярвам, че не сте престъпник и че нямате нищо общо с престъпността в България, защото ако наистина нямате нищо общо с всичко горе описано то значи сте най – големият глупак на света, а един Цветанов който помни всичко ви води за носа.

Ама надали, като знам колко много сте обидчив и как ако нещо излезе по медиите веднага се плашите като малко кутре. Та като написах кутре се сетих и за Пепи белото носле, още ли ви е приятел, че нещо не го виждам в последно време да се появява по телевизора да ни говори за здравеопазване с пръстови отпечатъци. Нали няма смисъл да ви припомням и още неща.. Аз ви казах, повече в България няма да се върна, защото вие и всички преди вас, не сте политици или политически партии вие сте едни престъпни групировки които един ден ще си платят… Георги Константинов

Източник: bulbg.blogspot.com

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.