От трън, та до глог

От трън, та до глог


Чували сте тази приказка, „От тръна та на Глог ” от време оно е, но всеки трън е тръгнал от малко семенце и така генезисът на всяко трънче започва там в мрака заченато с малко коренче и се вкоренява !

Отраснал в махалата, бит и презиран от всички, намразил хората преди да ги е опознал така нашият герой Трънчо е пораснал !
Макар и вече озлобен в него има характерни белези – омраза, подлост, отмъстителност, коварство !

Тежко детство, няма приятелство, не ходи на уроци по цигулка нито на кръжоци, а влачи се подир тайфите, а батковците все го бият и иска да го уважават, но получава все пердах от тях !

Efekt 2

Така нащо Тръне започва да избуява и по нежните трънчета се вижда чавдарска вратовръзка, после пионерска и накрая млад комсомолец, който най-много от всичко иска да го уважават !

Но времената са такива, че всички са еднакви, а той не притежава таланти или умения, дарби, или ум за мъдрост и дума да не става !
Тогава той прочита единствената книга ВИНЕТУ

! Въображаемият герой в съзнанието Трънчо е силен, твърд и сваля скалпове, убива без да му мигне окото и е УВАЖАВАН, той е вождът и предводителя ! Така копнежите на Трънчо са да сложи две пера и да поведе племето след себе си !

Жаждата да си ПО-ГОЛЕМ плюс онези детеродни белези натрупал като дете стават страшна комбинация !
И Винету има за цел да се докаже където си мерят онези работи комплексарите, там където ЕГОТО е по-силно от умът и разума, ами в МАФИЯТА и така Трънчо стана голям трън със собствена охранителна фирма и пази разни особи, но смазва всеки по пътят си нагоре !

И така той пазеше политици и колкото и да си тъп все ще видиш и чуеш нещо за животът на елита и така се превръщаш в нашето момче !
Войната на Егото продължава и не за друго, ами за да заграби, за да вземе, за да се докажи пред другите и така подлостта от детството взима своят връх и няма да Ви припомняме, че десетки стари и бодливи храсти си отидоха от този свят когато Трън се превърна в главен комисар в трънака !

Тази комплексарска самооценка, че видите ли аз съм по от другите е горивото на злото в него, но е час от генезисът по израстването на тръните и те стават все по-големи и някой закривени дори!

Но жаждата за власт е като наркотик и чувството да властваш над хората, онзи лош материал, онези пенсионери, които изплюскаха резерва, онези инвалиди, които трябва да се унищожат, онези майки на болни деца, онези и онези с две думи ВСИЧКИ НАС !

Не става дума за класово разделение, щото като му гледам класата мале мила !
Не става дума за разделение по сила и умения както при древните воини – генерали като е ставало с меч и храброст ! А тук с пари и подлост !
Той черпи сила от страхът, страхът да не загуби всичко, алчността му нашепва бъди първи, стреляй първи, така наречените превантивни мерки и след като в ръцете си имаш всички лостове на властта няма човек, който да може да устои на тази машина, а ако устой той ще бъде изплюван, смазан, болен и никому ненужен – забравен !

Такава е грозната, но позната до болка истина ! Вижте съдбата на всички, които спечелиха медали за страната ни и купи, и отличия от миналото поколение са забравени, захвърлени, смазани и предадени ! Нима това не се случи и с всички дали животът си за България – хайдути, будители, патриоти и радетели? Прости ни капитан Петко и всички Вие, които политиците Ви предадоха !

Предадоха Ви такива трънчовци, които решиха да се мерят с Вас, но по техният начин НЕ МЪЖКИЯТ! И така дето се казва нашият Трън избуя, стана голям храст – бодлив, чапат и крив, изпълнен със злоба и мрак в душата, но сеещ на страхът семената ! Да онзи страх, с който той неще да се пребори и знаейки, че това силата и най-голям е страхът и чрез него ще властва во веки веков !

Да ама не, както казваше един Журналист лека му пръст ! За него няма религии, няма правила, няма морал нито човещина, а за него важна е целта ! Да бъде първи, да бъде по, да бъде най и играе тенис, но всички му се отдават, а във футбола ще дават дузпи докато вкара само и само да се чувства велик спортист и да е по-по-най и да е велик !

Но хората говорят, виждат какъв е чукундур и непохватен, и тъп, и зъл, и заради страха така всеки му слугува, но някак си изтърва юздите и медиите го разобличиха и показаха, че той е по-страхлив от всички Вас, по-слаб и по-неумен както се казва „истината излиза рано или късно“, но за съжаление 10 години е много дълго време за една нация, за един народ !

Сега е пролет и големият трънлив храст не се разлиства, а изсъхва малко по малко, идват избори и на последното преброяване на трънчетата на храста се установи, че 320 000 от неговите не бяха до своят стожер, а сега отливът ще е още по-голям и огромното его започва да се приземява ! Генезисът се превръща в лична драма на един бодил често наричан дебил !

И колкото повече оскотява толкова повече трънът ще наранява, защото в мутренският свят е така – усетят ли те, че си слаб ще те разкъсат и ще щавят, впрочем тоз модел го наложи нашит кретен ! Имало е правила в мафията някога жени и деца да не се закачат, но БАЙ ТРЪН ги промени и щави и граби всички за пари !

Сега идва време не разделно, а Видовден, ден в който бай Трън ще бъде изгорен !

Да изхвърлим боклука, време е и да изчистим градината от плевели и тръни за да избуят цветя за да направим страната китна градинка за радост на децата !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.