Туризмът в паралелната държава!

Туризмът в паралелната държава!

В паралелната държава криза няма !
Защо Валери Симеонов и Николина Ангелкова толкова натискат туристическият бранш?
Защото най-вероятно там нещо става и те знаят много добре!
Щом си имаме паралелна държава най-вероятно имаме и паралелен туризъм !
„Говори се за близо 9 млн. туристи, а в същото време туристите, които реално са осъществили нощувки в България са от порядъка на 3,5 млн. Останалите са или транзитно преминаващи, или посетители – това не са туристи.

Или някъде другаде изчезват тези цифри – ако ние наистина имаме 9 млн. туристи, има 17 млн. нощувки, които отчита НСИ, които грижливо се пропускат и не се казват.

Някой ще повярва ли, че идват туристите в България, стоят два дни и си тръгват?”, запита един човек и министърката заяви, че ще го съди за клевета!
Дали някой не повдигна завесата, че само се перат едни пари с тези хотели на морето?

Efekt 2

Хората говорят, че плажовете празни, а хотелите по документ се пръскат по шевовете от туризъм ! Баровете тихи, защото Валери – държавата ги репресира, а оборотите им такива, че все едно държавата ги субсидира ! В паралелната държава нещо става като перат се едни пари за сметка на данъците ни !
Иначе данъчни и НАП обикалят по морето и дебнат за всеки касов бон дали се издава, така е в паралелната държава !

Дали всеки данъкът си е платил, но накрая да не излезе, че и срив в системата на НАП и Данъчните се очаква след краят на сезона? Има фиктивен туризъм в страната, но то всичко е фиктивно и само на хартия са тези дето почиват у нас, тези дето са прегледани по здравна каса, тези дето са гласували, абе всички май сме обект на някаква манипулация в тази измислена фалшива Демокрация !

Но едно е ясно, че щом мафията си има паралелна държава си има и паралелен туризъм!
Е поне да бяха извадили паралелният регистър да не се шашкат хората или там са други цифрите, нали?

Само шумът на парите не пречи на Валери Симеонов!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.