Последни новни – жена уби майка си и изхвърли тялото в контейнер

Последни новини

В Петербург е извършено жестоко убийство от 31 годишната жена Алена Тарасенкова. Тя е обвинена в това, че е убила собствената си майка, а самото престъпление е извършено в нетрезво състояние Циничността на убийството и наглостта на обвиняемата шокира дори следователите, които работя все още по това дело.

Версията, която засега официално се излага от полицията на Русия е, че младата жена, която е живеела на улица Захарьевской в Петербург се е скарала с майка си, а след това е изпила значително количество спиртни напитки. Алена е хванала ножа и с няколко удара в корема убива собствената си майка. Жената издъхва буквално за минути, като на този момент тя е била на 58 години.

Efekt 2

В момента се разследва, какви точно са били причините на Алена така жестоко и цинично да убие майка си. Тялото на жената е било открито преди един ден, завито в одеяло и захвърлено в контейнер.

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.