Уикилийкс за Борисов!

Уикилийкс за Борисов!
Уикилийкс за Борисов!

Уикилийкс излезе с доста интересен списък на хората, ограбили България.
На първо място в поредицата от имена е това на Бойко Борисов.
Става дума за източване на гориво и контрабанда с метаамфетамини, което са доста сериозни обвинения, които все още са неофициални.

Смята се, че Борисов се е възползвал от висшестоящия си пост за собствени облаги. Според изданието, има доказателства за подобни обвинения, но връзките на бившия премиер са стопирали всякакви атаки срещу него.
Източник: spodeli.eu

Ние от Blife.eu ще добавим още малко непотвърдени съмнения за ВОЖДЪТ на МАФИЯТА!
От „Уикилийкс” не казват и за контролът на наркотрафикът към Европа, не казват и за каналите за цигари без бандерол, не споменават и за каналите на Антики от „Ислямска Държава”, който пак минават през България, не споменават и за кражбите на коли и застрахователните измами, нито дума и за картелното споразумение на чуждите хранителни вериги у нас и те също не си плащат за този охол и монополизъм нали ?
Добре че нищо не казват от „Уикилийкс” за рекетът над частният бизнес и чуждите инвеститори у нас !

Efekt 2

В Американският сенат говориха за много убийства на мафиоти, а у нас с КОЙТО ВОЖДА ПАК НЯМА НИЩО ОБЩО НАЛИ?
Има ли бизнес, който да не е подчинен на ВОЖДА ?
Има ли сектор или сегмент от сивата икономика и от бялата такава, която да не си плаща рекетът в страната ни?
Добре че хакерите от „Уикилийкс” не споменават и Евро програмите като средство за източване и усвояване на ПАРИ и финансиране на Партийните каси !

Е как да се потвърди такава информация питаме ние от Blife.eu след като мотото на хунтата е „след всеки грабеж да няма живи да кажат”, а ако някой случайно си е записал какво, кога и къде в тефтерче виждате колко народ си отива заради едно тефтерче само!

От „Уикилийкс” загатват, а само ние от Blife.eu също слухове много, а вождът е един, но има един, който може да каже много и се нарича Сретен Йосич, но той засега седи и гледа и не се меси, но ще дойде ден, в който Вождът ще срещне всичките си кошмари и този ден е близо !

Много и като него вече плакаха !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.