Ултрас на Левски избухна: ”БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ….БЕЖАНЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ВЪН!!!”

Ултрас на Левски избухна: ”БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ....БЕЖАНЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ВЪН!!!”


Публикуваме писмото без редакторска намеса :

Пазете ги още, пребили възрастната баба за 50 лв, да вземат храна за малкото си грозно циганче,това само в България е не наказано, и какво ще ги пазите още да не им скачат ултраси и скинари да ги бият, ще им позволите да бият вашата баба,майка или дете, за 50 лв дори и без пари нападат…а вие ще ги пазите за да може да подкупите изборите със тях,циганите и бежанците вън от България, ама не вие вместо да ги изгоните ги каните за да ни избият малко по – малко, осъзнайте се и ги изгонете бе депутатчета, понеже може да нападнат и ваш роднина и какво няма да ги накажете просто това е България сега, пълно с цигани който нападат безмилостно старите хора в тяхните къщи ,ОСЪЗНАЙТЕ СЕ БЕЕЕЕ!! И ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ !!! БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ….БЕЖАНЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ ВЪН!!!

aasasa

Efekt 2

Ние от Blife.eu публикува Фейсбук съдържание на основание т. 2.4 от Statement of Rights and Responsibilities на Фейсбук: ”Когато публикуваш съдържание или информация, използвайки настройката “публично”, това означава, че позволяваш на всеки, включително и на лица извън Фейсбук, достъпа до и употребата на тази информация, както и да я свързват с теб (например с твоето име и профилна снимка).

Ние от Blife.eu казваме, че народът все повече му дотяга и напрежението ескалира, а това, че медиите ни занимават с откровени глупости за да отвлекат вниманието на обществото от истинските проблеми не означава,че там някой не извършва престъпление безнаказано !
Както и не означава, че някой там някъде няма да отмъсти по същият престъпен начин в името на справедливостта!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.