Уолстрийт джърнъл: Кой е финансирал атентаторите в Париж

Уолстрийт джърнъл: Кой е финансирал атентаторите в Париж

Европейците скоро ще ни отнемат собствеността върху поговорката “храни куче да те лае”, показа разследване на американския вестник „Уолстрийт джърнъл” (WSJ).

Най-малко €50 000 са получили под формата на социални помощи петимата от атентатори от Париж и Брюксел, съобщава изданието.

Един от мозъците на терористичните нападения – 26-годишният французин Салах Абдеслам получил около €19 000 под формата на помощи за безработен. И не само, че ги е получил, но изглежда е измамил и държавата финансово, защото той не е бил социално слаб, а е собственик на работещ бар. Как точно това е станало все още не е известно, отбелязва изданието.

Efekt 2

Директорът на белгийското финансово разузнаване Филип де Костер призова властите да затегнат контрола при изплащането на социални помощи. Фактически излиза, че държавата сама е финансирала – най-малкото частично, тероризма срещу собствените си граждани.

Нападенията на летището и метрото в Брюксел от 22 март убиха 32 души. Нападенията в Париж от 13 ноември 2015 г. струваха живота на 130 души, а други 350 бяха ранени. Специалисти считат, че цената на атентата в Париж е била около 25 хиляди евро. Този в Брюксел е минал далеч по-евтино – 3000 евро. А изтреблението в Ница е било само 1600 евро – за толкова е бил нает камионът от терориста.

Самата “Ислямска държава” в своя инструкция към терористите, ги насърчава да ползват социалните помощи като източник на финансиране на нападенията.

Европа в момента плаща социални помощи на няколко милиона нелегални имигранти, както и на няколко десетки милиона местни, които се водят “граждани”, но са си същите по мислене като пришълците. Сред тях със сигурност има десетки хиляди, които се готвят за терористи, т.е. буквално Европа си отглежда и изхранва сама фанатиците, които я изтребват.
Източник: gudelnews.com/

Зетят на атентатора срещу Шарли ебдо е в България!

Мурад Хамид е бил спрян на 28 юли на турската граница и настанен в център за нелегални мигранти

В. “Журнал дю диманш” съобщава, че зетят на атентатора срещу в. “Шарли ебдо” е спрян на турската граница и настанен в център за нелегални мигранти в България. Мурад Хамид е бил спрян на 28 юли на турската граница и настанен в център за нелегални мигранти в България, съобщава вестникът, цитиран от БТА.

Смята се, че 20-годишният Хамид, брат на съпругата на Шариф Куачи, е искал да се присъедини към редиците на джихадистката групировка „Ислямска държава“ в Сирия или в Ирак. Антитерористичната прокуратура в Париж е започнала разследване с цел да бъде издадена европейска заповед за арест срещу него.

За известно време Мурад Хамид беше заподозрян, че е третият човек от групата нападатели на френския сатиричен седмичник “Шарли ебдо” през януари 2015 година, заедно с братята Куачи. Но благодарение на солидното си алиби (бил е в час в гимназията в Шарлевил-Мезиер в момента на атентата) и на мобилизацията на съучениците му, той бързо беше оневинен, отбелязва “Журнал дю диманш”. Тогава той заявява, че не иска замесването на името му в тези “варварски престъпления” да навреди на бъдещето му.

Името на Мурад Хамид се споменава отново едва на 25 юли тази година, когато семейството му обявява, че е изчезнал. Близките му се опасяват, че може да е потеглил към Сирия или Ирак. Прокуратурата в Шарлевил-Мезиер сезира следствените власти в североизточния град Ренс, където се установява, че лицето е обявено за издирване и веднага разпространяват описанието му.

В резултат на това той е задържан на турската граница на 28 юли и върнат в България, където впоследствие е настанен в център за нелегални имигранти.
Източник: trafficnews.bg/

Ние от Blife.eu питаме:
– А нашата държава финансира ли такива крайно радикални елементи ?

Колко ли са и преминалите през нашата строго пазена от Динко Вълев и „цивилните  отряди за защита на жените и вярата”, от групите за охрана на БНО „Шипка” и от ловните дружинки !

Границата ни е пазена от тези, който искат да я пазят, но не и от трафикантите на хора, който в съглашение и синхрон и не без подкрепата на нашето МВР, прекарват терористи към Европа и от там към целият свят !

Колко ли са спящите клетки у нас и тези, който са готови да кажат „Аллах Акбар“ в метрото или на някой стадион или на някой пазар, където и да е това, колко ли са ?

Службите ни умишлено нехаят по този въпрос и ако това са службите за национална сигурност то трябва да си сменят абревиатурата на служби за национално предателство  за някой лев !

Естествено службите изпълняват политическата воля на кабинета и не в тях е вината, а в правителството ни, което спазва уговорките си с „Ислямска държава“ и Турция, което е повече от видимо !

Което е повече от сигурно !

И ако в това антибългарско правителство няма такива, който да са родолюбиви патриоти, който да милеят истински за родината си то скоро ще трябва всички патриоти, всички, който сме били в казармата да си припомним, че сме дали клетва да пазим страната си от врагове отвън и отВЪТРЕ !

Скоро всеки ще бъде призован по съвест да изпълни своят дълг към Отечеството си, към род и Родина, към майка България !

Господа управляващи, пазете се от гневът на Българският народ, много търпяхме, много видяхме и вече всеки знае, че ние, а Вие сте за смяна !

България има нужда от нова алтернатива на управление и тя ще бъде факт по един или друг начин !

България над всичко и всички това е !

Време е да си им припомним думите на Хан Аспарух :

Тук ще бъде България. КАЗАХ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.