Управляваните управляващи +ВИДЕО

Управляваните управляващи +ВИДЕО


Управляваните управляващи ..
Вълкът козината си мени, но нравът никога!
И така на практика десет години след този доклад на Американският посланик у нас, виждате ли истина в думите на посланикът и днес когато това видео е в историята от призмата на времето като всичко това, което е било тогава днес е подплатено с факти?

И така съгласни ли сте чуждите експерти да диктуват какво ще се случи у нас? И така докато начело на страната ни не се качи някой държавник, а не държанка, може в България и камък върху камък да не остане !
Забравили сме заветът на хан Аспарух, който казва „от земята българска и камък няма да дадем“, забравили сме и този доклад на САЩ за нашият удобен контролиран премиер!

И така когато дойдат избори добре си помислете за кого ще гласувате, защото когато помагате на хора обвинявани и за връзки със сенчестият бизнес вие ставате съучастници в този геноцид и един ден внуците ни ще ни попитат „защо са родени в чужбина децата ни“ ще ни обвинят, че сме позволили да бъде заличена страната ни от картата, а тогава какво ще кажете, че сте били на заплата в държавната администрация и сте били подкрепили ГЕРБ за да ги прокуди от страната ни?

Efekt 2

Трябва да загърбим личният егоизъм и да мислим държавнически докато не се изкорени това статукво нищо добро не ни чака нито нас, нито децата ни!

https://www.facebook.com/Blife.eu/videos/387645071969476/

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.