Фалшива новина или не е, че ГЕРБ са спонсорирани отвън!

Фалшива новина или не е, че ГЕРБ са спонсорирани отвън!


Самопризнанието на Борисов, че получават пари от антибългарската еврейско-германска Фондация +ВИДЕО
Боко признава, че партията му се финансира от антибългарската еврейско-германска Фондация „Ханс Зайдел“.

В Закона за политическите партии има един член 24, точка 4, който гласи, че “Политическите партии не могат да получават средства от чужди правителства или от чуждестранни държавни предприятия, чуждестранни търговски дружества или чуждестранни организации с идеална цел.”

Ето какво казва в благодарствената си реч към чуждата агентура, която го финансира: “Много, много преди ние да се формираме като партия, в Германия бяха преценили, че България има нужда от такава партия… И затова си харчат парите вече сигурно 10 години за нас!”

Efekt 2

Това не е нова новина, но не е и фалшива, а на каква цена обаче ?
Кой какво иска в замяна ?
Със сигурност не става дума за национални приоритети нито интереси обаче ! Едно знаем, че който плаща поръчва и музиката, а когато танцуваш с Дявола, танцуваш докато спре музиката и антибългарскта партия ГЕРБ танцува под звуците на друга небългарска музика и цената я плащаме ние !

Гласуването за отрепки не те прави отрепка, правите нещо по-долно и ако до сега си грешал имаш шанс да се поправиш !
Истината е, че не ви управляват Българи нито им пука за Вас! Да изберем Българското, да спасим България е дълг на всеки един от нас, защото ние няма къде да ходим, ние сме си у нас и трябва да защитим домовете и семействата си, трябва да защитим Родината си !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.