Фондация на отвратително същество

Фондация на отвратително същество


Фондация на отвратително същество Има една фондация наречена „Отворено общество“ и такава рана отвори в едно общество, че не ще зарасне скоро тя!

И така иронията е, че тя е спонсорирана от едно отвратително същество, а парите и се усвояват от едни отвратителни национално предатели!

Няма да Ви обясняваме, че видите ли те контролират книжните издания, всички издателства и книгоразпространителите са техни хора и думата литература за тях не съществува! Отвратителното общество обаче сега пише учебниците по които учат децата Ви ! Така един ден в България ще има едно отвратено общество! Едно объркано общество !

Efekt 2

Едно антибългарско общество !
Едно общество, което няма да споделя националните ценности, което няма да познава историята си и не ще знае фолклорните особености на нацията си!

Няма да бъдат възпитани в родолюбие и патриотизъм, а напротив ще бъдат възпитани в толерантност към другото, джендърство и кръвосмешение както и в религиозна и духовна противоестествена среда и така на практика отричането е новото начало!

Отричане на всичко добро и приемане на новото, различното и другото като се отхвърля нашето!
Обезличаването на един народ и една нация е в последната фаза на унищожението на България!

Днес обаче има и друг виновен – това сме ние родителите, които приемаме това да се случва!
Ние с нашета апатична позиция и с това, че ние не знаем какво се случва в училището един ден няма да познаем собствените си деца, денят, в който ние ще имаме нужда от тях ще разберем грешката, която днес допускаме!

Отвратително общество манипулирано от отвратително същество създава едно безгръбначно малцинство, което се превръща във всичко друго, но не и в народ от който да има нация!
Време е за национално спасение, защото каквото посеем това и ще жънем!
Днес други сеят в умовете на вашите деца, докога ще търпим това?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.