Хайде ще метем!

Хайде ще метем!


Хайде ще метем!
До кога всичките проблеми ще се замитат под общественият килим?

Време е да кажем „стига толкова, хайде вече ще метем“! „Хайде ще метем“ е култова фраза позната на всеки, който обича да си допива!

И след като Господ Бог създаде човека и мъжът и жената днес това с джендъра е май от Сатаната!
И от сектата на ГЕРБ са готови да докарат до край нещата ! Законът е за всички и никой не е по-голям, но за ГЕРБ това не важи – няма закон и конституция за тях !

Efekt 2

Не зачитат те божиите закони и законите на природата не важат за тях, но стига вече, време е да метем!

По-ясно казано да ги изметем !
Ще махнат кмет един или два !
Ще махнат депутат един ли два и какво от това за тази душевна педерастия дето ни набиват тия няма кой да махнат те освен да ги изметем ние от властта!
Няма случай в света, в който всички религии до една да имат позиция една, че това е от Дявола не е от Бог тази конвенция – една пропагандирана от Сатана и техните изчадия до един наречени герберасти с объркани душевни и духовни страсти !

Време е да кажем всички като един „хайде ще метем“ и ако се дърпат и не щат до стената!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.