Хванаха цаката на винетките! Вече със сигурност стават за многократна употреба

Венетки

Хванаха цаката винетките!

Вече стават за многократна употреба. След като винетките поскъпнаха, от началото на годината с 30 лева, и вече струват 97, шофьорите у нас приеха новината на нож, информира Блиц.

Efekt 2

Но прагматичният и хитър роден водач им хвана цаката, за да може да ги прехвърля от кола на кола. Това става благодарение протектор за смартфон, който може да се намери в китайски магазин за 1-2 лева.

Залепвайки винетката върху протектора, от правилната страна, няма никакъв проблем тя да бъде залепена върху предното стъкло на колата. Когато ни потрябва за друг автомобил, именно наличието на протектор прави свалянето много лесно и запазва щампата цяла.

145807801484966

Източник:sosnovini.bg

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.