Цветанов в паника


Цветанов в паника

Единият от Килърите ще го пускат на свобода!
Цветан Цветанов е в паника !
В паника е Цветанов, защото ако пуснат Туцо предсрочно щял постоянно да е в стрес и нямало да може да е пълноценен в предизборната кампания !

Истината е, че Туцо излежа половината си присъда и според законите на България, ако се е държал прилично и се е превъзпитал има право на предсрочно освобождаване !

Efekt 2

И така Янко Попов-Туцо, е организирал дори клуб, в който затворниците се захващат с четката и боичките всеки ден от 9 до 11 часа и следобед от 13 до 16 часа. Рисуването също се води един вид работа и това облекчава статута им !

А Янко Попов освен, че е превъзпитал себе си, превъзпитава и другите и така с личен пример успява да вдъхне надежда на другите затворници !
И вместо да мислят за глупости те се учат да създават !
Всички знаем, че Цветанов в момента трепери за да не пуснат Туцо предсрочно и е организирал дори клеветническа кампания срещу него по медиите !

Явно греховете му ще го преследват докато е жив, но какво да се прави Туцо лежеше в Шуменският арест повече от година с апарат за командно дишане и докато гледал таванът на килията и се е молил на Бог да види небето Цветанов е ходил по партийните банкети !

Всеки ангел е имал минало и всеки грешник има право на бъдеще ! А това, че Цветан Цветанов си има своите страхове си е негов проблем !
Едно е ясно обаче, че с безупречното си държание в затвора в Кремиковци Янко Попов-Туцо не само е превъзпитал себе си, но и половината затвор !
Красотата ще спаси света, не Цветанов!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.