Цветанов да излезем достойнство!

Цветанов да излезем достойно!


За какво достойнство говори Цветанов? Знае ли какво означава тази дума изобщо?
И така, къде е достойнство на пенсионерите, господин Цветанов? За достойнството на инвалидите също нищо не каза!Достоинство

За достойнството на лекарите, на майките и на миньорите дори и за достойнството на полицаите и тези от съдебната охрана не спомена нищо!
Достойнството на един от тях е важно, а на целият български народ е маловажно !

Достойнство e термин, използван в морала, етиката и политическите дискусии, за да означи, че хората (но също и живите същества като цяло) имат правото на уважение и етично третиране. Това е резултат от концепцията от времето на Просвещението за вътре-присъщите и заложени, неотменими права. Терминът се употребява за да означи уважение и статус, той описва хора притежаващи голямо достойнство, в смисъла на заслуги или високо социално положение (аристокрация), а също е и използван често за да покаже, че някой не получава акуратното ниво на уважение или дори, че не успява да третира себе си с достатъчно самоуважение.
Терминът има дълга история на специфични философски употреби споделят от Уикипедия, свободната енциклопедия.

Efekt 2

Ние от Blife.eu ще добавим, че единственият достоен път за ГЕРБ е през затвора освен ако другарите и другарките не спретнат народен съд !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.