Цветанов не спира да защитава Валери Симеонов

Цветанов не спира да защитава Валери Симеонов


Цветанов не спира да бълва змии и гущери по президентската институция!

Не спира да скверни името на Румен Радев!
Според Цветанов зад протестите в страната седели БСП и други формати, които не били представени в парламента, ама той не искал да им каже името ! Според Цветан Цветанов правителството нямало нищо общо с исканията на хората, които са на улицата !

Нямали нищо общо и с безработицата и с бедността, нямали нищо общо с ограбването и непрестанното вдигане на цените, таксите и глобите, нямали нищо общо с това, че хората стават все по-болни и бедни, нямали нищо общо с високата смъртност и с ужасните условия на живот в страната ни, нали? Незабавна оставка на правителство и само така няма да имат нищо общо след като не са във властта!

Efekt 2

Няма толкова нагъл политик като него и как така за първи път не са му виновни фалшивите новини? Незабавна оставка на озурпаторите само може да успокои стотици хилядите излезли по улиците и скандиращи „оставка“!
Виждаме едно обединение на хората без цвят и религия, без политически нагласи и всички са на улицата заради социалните проблеми за които правителството нямали нищо общо !
Виждаме Румен Радев как критикува правителство, но с думи излизащи от сърцето и душата му, с думи с прискърбие и болка, с думи, които можем да наречем ИСТИНАТА !
Време е това правителство да си ходи и да понесе отговорност за геноцидът над българският народ !

Време е за равносметка, време е народът да им потърси сметка !
Цветан Цветанов не спира да защитава Валери Симеонов и неговите крайни изказвания – извинява се от негово име, но не му потърсиха сметка за думите и сега народът поиска сметка на цялото правителство !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.