Цветанов скара и ГЕРБ със САЩ


Цветан Цветанов скара и ГЕРБ със САЩ в личните си интриги и задкулисни финансирания направи непоправими щети на партията си! За да бъде ухажван и да се ползва с медиите на Сорос у нас той застана на страната на Сорос вместо на страната на Доналд Тръмп, а чудите се защо на молитвените закуски молитвите му не достигат до американската администрация ли, ами може би, защото е на последните маси! Чудите се защо има офицери от ФБР у нас ли, ами защото Янките знаят, че Цветанов и Борисов не са техните хора у нас! Да послушно изпълняват, но не са лоялни, а по-лоялни са на Сорос и някоя друга фондация и го заявяват открито и това се знае от американските служби!

И така на практика Цветанов носи само вреди на своята партия! Совалките ми до САЩ са по разни форуми на тема сигурност и това не са официални визити до Белият дом или до департамента, а те са за да се вмени на Българското общество, че видите ли Цветанов – ГЕРБ са покровителствани от Доналд Тръмп и Америка, а всички видяхме, че не е така и самият Бойко Борисов му дадоха 3 секунди внимание като се налага да си прави селфи с Восъчният Тръмп, че да излъжат народът Български, че те са важни и значими в световен мащаб!

И така с евтини номера ви заблуждават, но в крайна сметка заблуждават себе си когато истинските господари на света им обърнат наистина внимание няма да има къде да се скрият !

Efekt 2

И така, няма хибридна война, всичко е да се ползват ресурсите на ЕС и Сорос за лично облагодетелстване и това двуличие един ден ще излезе наяве и тогава няма къде да се скрият от тези дето ги пазиха когато ги метнат !
На практика Цветанов носи негативи не само в страната ни, но и с отношенията ни със САЩ и Русия!

 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.