Циганите крадат от бедност, политиците от алчност!

Циганите крадат от бедност, политиците от алчност!

Циганите крадат от бедност, политиците от алчност!
Не винаги е било така, през Комунизма мнозина са крали, но имаше като всички крадяха от държавата и пак имаше, имаше, защото всички работеха и все нещо се произвеждаше та и изнасяхме в чужбина и имахме икономика !
Социализмът бе по-капиталистически устроен от сегашният Капитализъм !
Шепа десни демократи разсипаха държавата като нямаме икономика, няма заводи, няма консервени фабрики, няма винпроми, няма цехове, леярни нищо няма, няма и работа къде да работят хората?

Стигнахме пагубното за България правителство на ГЕРБ, което досъсипа държавата ни !
Младите бягат, защото нямат развитие тук, старите умират, защото няма грижа за тях, а тези, които робуват е въпрос на време да станат инвалиди, защото единственото, което се произвежда в България са инвалидите !
Изцеждат ти силите и те захвърлят с мизерна социална пенсия и от робство към мизерия това предлага нашото правителство, ако искаш, ако не излизай в чужбина !

Премиерът всеки ден създава всеки ден открива и реже ленти, а хората от ден на ден стават все по-зле !
Банките, частните съдия изпълнители, мутрите и лихварите са гръбнака на тази кървава икономика и колкото и кадърен да си, колкото и гъвкав и работлив дните ти са преброени, ченгетата ще те забатачат, банките ще те смажат, ЧСИ ще те обеси и ще бъдеш ограбен от мутрите !
Това е то мутренска държава без значение от коя партия си, без значение от кой етнос си, без значение какво образование имаш, без значение от коя фамилия или род си посяга се на всеки, който има !
ВСЕКИ ЕДИН ЛЕВ, КОЙТО НЕ ВЛИЗА В ДЖОБА НА ГЕРБ, СЕ БРОЙ КАТО КРЪВНА ОБИДА И ЩЕ БЪДЕ ПРЕСЛЕДВАН ДОКАТО НЕ БЪДЕ ВЗЕТ !
Данъчни и НАП заедно с НОЙ и МВР, заедно с ДАНС и ГДБОП всички ще те гледат през лупата на ГЕРБ докато намерят за какво да те заядат за да те оберат !
Човека си платил със суджуци и филе и какво от това, пак е бил глобен, пак е бил смазан и докаран до фалит и това е ГЕРБ !
Такива са кръвожадните псета на хунтата, която е узурпирала властта !

Efekt 2

Противопоставят ни, а през това време те си крадат, грабят, щавят и рекетират както бащицата ги е научил!
Никога няма да забравя първата си среща с Бойко Методиев Борисов – той се огледа и каза: „ от тук няма какво да взема”! Една мисъл изтървана на глас няма да забрава и как след няколко месеца бях арестуван и всичко за което съм работил с години потъна !
Делят ни на леви и десни, на футболни отбори, на бедни и богати, а истинското разделение е на политици и народ !
Циганите построили незаконни къщи – някаква колиба има и с големи имоти, а политиците с незаконните хотели по морето не са ли същите?
Турците цял живот бачкат, гледат тютюн и животни и на края какво и те са ограбени и ощавени !
Истинското робство е икономическото! По времето на турското робство плащаш десетника и никой не ти пречи в България, а колко се плаща сега някой знае ли регламентираните и нерегламентираните заедно правят около 75%-80%, а такова клане не е имало в нито една държава, никога в историята назад през вековете !

Кой гласува за ГЕРБ, че те да са във властта, ами мъртвите души, циганите за пари, мафията и администрацията ! Така се легитимира мафията във властта и после дупе да ни е яко, но вече няма какво да се краде и на всеки един от нас му писна, всеки е ограбен –данъци, винетки, такси и каквото се сетите и хората скоро ще излязат не за пари, не за работа или облаги, а ще излязат за възмездие и тежко и горко на тези безродници !

Тежко им, защото когато народният съд и партизаните са сменили властта е имало много осъдени за делата си, а сега обаче всичко ще е спонтанно и възмездието ще застине не един или двама на улицата без съд и без присъда, без ред !
Както е казано в светото писание „на всеки му ще се въздаде според делата му” и този път прошка няма да има !
Искам да попитам СЕМ и БХК на какъв език скандират хората по митинги и протести, на какъв език на омразата или на любовта?
Та скоро хората ще покажат на дела не на думи кой е истинският Господар и това не е дар от Господ властта и нищо не е вечно !

Циганите крадат от бедност, политиците от алчност това е !

Екипът на  Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.