Цигани се биха с плочки ! Стигнало се е до стрелба !

Цигани се биха с плочки ! Стигнало се е до стрелба !

Дами и господа, представям ви поредната ромска лакърдия, която два ромски клана спретнаха в самата полиция на Кюстендил.

Всичко започва, когато жител на циганския квартал Изток е задържан заради скандал и бой в махалата. Това се случва снощи.

Тази сутрин полицаите извикват замесени в побоя за разпит. С тях обаче се появили около 30 души от двете семейства – Ропотамци и Гольовци. Започнали нови скандали, нови побоища, същински зверилник.

Хвърляли камъни, плочки от тротоара.

Полицай се принудил да стреля във въздуха, за да укроти побеснелите цигани. Информацията е от Катя Табачка, която е говорител на ОД на МВР в Кюстендил. Всички участници в екшъна са задържани.
Двама са вкарани в болница след наранявания от боя, но без опасност на живота.

Efekt 2

Днес квартал Изток гъмжи от полицаи, защото двата клана от години водят война помежду си. Полицията в града е вдигнала ръце от тях.
Източник: spodeli.eu/

Коментарът на Blife.eu е, че циганите се превръщат в проблем, с който нито МВР, нито държавата може да се справи, а и не иска ! Как през комунизма всеки си знаеше мястото, а сега не ?

Прав бе Тодор Живков, че всяка жаба трябва да си знае гьола и мястото в гьола ! Трябва да се сложи ред в страната иначе правителството да си ходи и да идва някой с твърда ръка и да каже стига! Било каквото било, тук вече ще има ред и законност за всички !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.