Циганки с бурки (Под прикритие – сезон Пазарджик)

Циганки с бурки (Под прикритие - сезон Пазарджик)

Като от сериала „Под прикритие“ цигани забулени с бурки като в арабски сериал обикалят обществените заведения, паркове и магазини и тази показна ислямизация не подхожда много на Български град !

Циганките на въпроса дали биха свалили бурката пунктират водещият веднага с християнски примери за монахини и попове, а дали циганките не са подучени да говорят така, дали циганките от Пазарджик нещо не са прекалили с мюсюлманското надъхване ?

В крайна сметка си имаме закони в България и те трябва да се спазват общинската наредба е да не се носят бурки на обществени места !

Efekt 2

В „Ислямските държави“ се ползват точно жени с бурки окичени с експлозиви за атентати ! Всеки човек има документи за самоличност и при проверка органите на реда трябва да сравнят лицето на човека със снимката на неговите документи за самоличност и някакви арабски моди в циганските гета ли няма да позволят това?

Време е държавата да се намеси с много строг закон за това и да се спре този филм с БХК и правата на циганите и на бурките им да бъдат над закона ! Време закона да бъде над всички или бурката вече не е едно парче плат, а вече е над закона и над всички?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.