Шефът на КОНПИ под обсада

КОНПИ под обсада


Шефът на КОНПИ не отвори на проверяващите да му инспектират терасата, така е, от малък са го възпитали на непознати да не отваря!

Тук не става дума за наглост бе хора, а е въпрос на възпитание ! „При неосигуряване на достъп сами разбирате, че няма как с взлом да влезем вътре, да огледаме подробно, и да установим има ли незаконен строеж и какъв е той. Не мога да кажа дали това са общи части, най-вероятно е така.

Те не могат да бъдат усвоявани. Трябва да има 100% съгласие на всички собственици, за да се случи нещо с тях”, заяви кметът на район „Слатина” Наталия Стоянова пред
Нова телевизия.

Efekt 2

И така, жалва се момата и какво от това, че сега няма сила, която да ги задължи да отключат вратата, нали?

Ех, какви закони има в страната, щом не иска човекът да отваря на непозната! Общи части, пълномощни, всякакви такива юридически прийоми властта тези неща най ги може !

И така човека си почива, премиерът му е наредил, а той слушка премиера и затова и папка, но малко е преял и какво от това нали декларирал част от своят капитал?

И така дали КОНПИ е под обсада или Шефът им се чувства под досада на някакви дето идват и звънят и искат на терасата да отидат, а там може да ходи само премиера, нали?

„Пази Боже сляпо да прогледа“ и веднага ще си купи тераса да има от къде да гледа, нали?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.