Шеф на политическият кабинет на ГЕРБ

Шеф на политическият кабинет на ГЕРБ


ЩАЗИ на ГЕРБ!
Първото изречение на Бъчварова по БТВ бе за ЧЕЗ, че е започнало с една фалшива новина !
ГЕРБЕРАСКОТО ЩАЗИ ще върти като МАНТРА, че фалшивите новини са им виновни !
Държавата направила ли е натиск срещу ЧЕЗ през годините – това е една дълга тема какво е натиск и така с такива думи еквилибрира, но не отговори на водещият ! Изявленията на вицепремиерът не са изявления на правителството – нещо се обърка май горката !

Макар едно от изявленията му да е било публикувано в сайта на правителството !
ГЕРБ се дистанцират от изказванията на Валери Симеонов и темата е дали, ако Валери Симеонов бъде свален от длъжност вицепремиер и премахнат от коалицията това ще разклати самото правителство !

Тя избяга от отговорите на тези въпроси !
Важното е, че по дипломатичен начин тя в качеството си на шеф на политическият кабинет на ГЕРБ се дистанцира от публичните проявите на Валери Симеонов !
Трябва ли Симеонов да внимава какво говори от името на позицията !
Защо кланетата на тракийските бежанци не влиза в душевните ни граници за срещата с Ердоган? Ние не търсим исторически дивиденти по темата за Ердоган !

Efekt 2

Защо обаче никой не я попита за политическата полиция и репресии от тайното ЩАЗИ на ГЕРБ?
Никой не я опита за Тролските шпиц команди и хакерски набези над свободата на словото?
Никой не я попита защо вървят разработки в момента на всички журналисти и блогъри, които пишат против ГЕРБ?

И така политическият кабинет на ГЕРБ дори си е наел и помещения в НДК за да могат да се следят и подслушват НАЙ-ВЕРОЯТНО И ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ!
Може би и за това е бил скандалът между Бъчварова и Лиляна Павлова кой да слага бръмбарите там и затова ли си отиде шефът на НДК?
Много въпроси остават без отговори!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.