Шокиращо ВИДЕО! Как Кюрди свалят боен Хеликоптер AH-1W Super Cobra!

Шокиращо ВИДЕО! Как Кюрди свалят боен Хеликоптер AH-1W Super Cobra!
Шокиращо ВИДЕО! Как Кюрди свалят боен Хеликоптер AH-1W Super Cobra!

Който зло мисли, зло намира!
Докато от Турция искат да свалят Руски самолети, Кюрди свалят хеликоптер!
Та Турският депутат изтърва гневът си след като „Фенербахче” бяха смазани от „ЦСКА Москва” ! Самият Таяр се изказва в социалните мрежи така : „Да свалим още един руски самолет”!

Това провокативно изпълнено с омраза изказване бе остро критикувано по целият свят !
На по-късен етап самият Таяр „Моят коментар в „Туитър” беше шега, която целеше да облекчи атмосферата” . За коя атмосфера, която създадоха Турция със свалянето на Руски самолет ли ?

Напомняме, че отношенията между Русия и Турция рязко се влошиха, след като на 24 ноември 2015 година турски изтребители свалиха руски бомбардировач Су-24 на Русия близо до границата над сирийска територия. Според турските власти самолетът е нарушил въздушното пространство на страната, докато от Москва отрекоха той да е летял дори за малко над територията на Турция.

Efekt 2

Самият Таяр бе осъден през 2008 година на 20 месеца затвор заради ултранационалистките си възгледи, представени в книгата „Операция Ергенкон”. В последствие присъдата му бе заменена с условна. И докато Турция иска да сваля Руски самолети там някъде падаха Турски бойни хеликоптери !

блифе

В социалните мрежи се появи ВИДЕО, което показва как Кюрдски войници свалят Турски боен хеликоптер AH-1W Super Cobra в планинския район около Сърнак, югоизточна Турция !

Кюрдските бойци се борят за тяхната независимост и свобода от страна на Ердоган и докато Европа си затваря очите за Геноцидът над Кюрдите това ВИДЕО идва да напомни, че който зло мисли, зло намира !
На по-късен етап в Турските медии бе потвърдено, че са загинали 6 човека в инцидент над източна Турция !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.