Шок и ужас сковава Борисов! Скоро народът ще изхвърли боклукът от властта.

Шок и ужас сковава Борисов! Скоро народът ще изхвърли боклукът от властта.


Правителството скоро ще бърза да подава оставка. След грандиозният грабеж и национално унижение народът е бесен на всичките им номера. Пандемията съсипа бизнесът малък и среден, съсипа цели отрасли, стотици хиляди останаха без работа и препитание. Милиони съдби са засегнати, а правителството мисли само и само колко пари да открадне от гърба на народа.

Държавната хазна се пълни само от глоби, данъци и такси, а хората мизерствуват докато 20-30 човека пируват. Милиарди се грабят, а хората са държани в страх и ужас, в бедност и оставени без медицинско обслужване, без грижа, без доходи, без право да се предвижат, без право на оцеляване.

Това допълнително изостри омразата и цяла България открито говори за искане на оставка, за сваляне не на това зловредно правителство, а за смяна на властта. Хунтата узурпирала властта граби като за последно, защото наистина ще им е последно. Милиарди се дават за самолети докато икономиката е в колапс, малкият и среден бизнес се заличава и няма отрасъл в страната, който да не търпи огромни загуби.

Efekt 2

Обмислят се вълна от съкращения в общинските администрации, в министерствата и ведомствата, а това са още гладни гърла, гърла, които скоро ще скандират „оставка“!

Време е да изхвърлим боклука от властта, скъпи съотечественици! Скоро по площадите ще запеем песента на Слави Трифонов, че няма такава държава, скоро народът ще помете тази политическа мафия. Аз ще бъда там, а ти ще дойдеш ли?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.