Ще арестуват ли Трайчо Василев ?

Ще арестуват ли Трайчо Василев

Трайчо Василев  всеки момент очаква арест!

ЦИК свали имунитета на скандалния Пиже
Трайчо Василев вече може да бъде задържан от органите на реда
ЦИК свали имунитета на кандидата за общински съветник в Самоков Трайчо Василев – Пиже и даде разрешение за задържането му и привличането му като обвиняем, съобщи Нова ТВ.

Трайчо Василев и негови приятели, включително и синът му, налетяха във вторник на екип на медията, който беше отишъл на място, за да вземе интервю с него. Василев и хората от квартала нанесоха побой на шофьора и оператора на Нова, счупиха камерата и повредиха колата на телевизията, а репортерът Надя Ганчева беше грубо блъскана.

Efekt 2

След атаката ДПС оттегли доверието си от Трайчо Василев и поиска той да напусне листата им. Полицията арестува петима души, като на двама от тях бяха повдигнати обвинения в хулиганство.
Източник:faktor.bg

Ние от Blife.eu питаме някога ще бъде ли арестуван някой истински политик !
И какво ако арестуват Трайчо Василев за бързо производство и един акт за дребно хулиганство !
Ето така се бори нашата прокуратура срещу политическата престъпност !
Евтин пиар на ДПС и за пореден път се показва как една партия може да прави каквото си иска в България ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator