Ще има България, ама ако щете!

Ще има България, ама ако щете!


Страх Ви е, страхът сковава умът Ви, сковава и душата, не искате да сте оковани, но от лошите хора Ви е страх – тези, които управляват системата!

Системата Ви хвърля в огънят на съдбата, нали?
Да ни хвърлят в огъня не, а да изгорим в ада и се калим като изковем съдбата си от още по-здрав метал!

Ако обаче не изгорим и не изковем със сила съдбата си то въглените ще ни очернят!
Така е в България, но от нас зависи съдбата ни и съдбата на децата ни, на родината ни, ако щете !
Да, ако щете обаче!

Efekt 2

Но не щете да сте активни в социалните мрежи, не щете да протестирате, не щете да се борите за другите и за вас самите не щете!

Нашата апатия е тяхната сила и те са обединени в това, което притежават, в това, което пазят и в това разграбване и преразпределяне на благата, а ние сме разединени, ние сме апатични и казваме какво ни пука до денят, в които ви запукат, но пак ще сте сами, защото когато е било нужно до никого не сте били!

Ще има България, ама ако щете а Вие не щете!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.