Ще има ли мутренска война?

Ще има ли мутренска война?


Ще има ли мутренска война?
Откраднатата линейка в Пловдив се оказа на емблематична фигура в ъндърграунда
Линейката, която е била открадната в Пловдив, и по късно намерена до полицейско районно в София работи към частната Бърза помощ 6150. Този бизнес в Пловдив се държи от емблематичния бизнесмен Атанас Червенков Райфъла. Той лежи в затвора вече повече от 2 години по обвинение за поръчителство за убийство и за поръчителство на палеж на няколко автомобила.

Снощи линейката е била открадната за времето между 21:00 и 22:30 часа. От двама души, които около десет минути преди това са я оглеждали обстойно и са заснети от видеокамери в района. Собственик на линейката е частник, който има договор с бързата помощ на Райфъла. Припомня, че преди около година друг абсурден случай се разигра в Пловдив с друга линейка. Полицейски патрул преследва с километри линейка и се опита да я спре. Шофьорът отказал да се подчини на ченгетата, защото бързал за спешен случай.

Екшънът тогава се разигра в центъра на Пловдив. Райфъла е платил за убийството на свой конкуренти от частна клиника в града под тепетата, твърди обвинението. Запалените коли са на негови бивши приятели и любовница заради отмъщение. Червенков получи 13 години затвор, но присъдата бе отменена заради процесуални нарушения и делото стартира наново.
Източник: xaknewz.blogspot.bg

Efekt 2

Ще има ли мутренска война?
Дали някой разпалва мутренска война?
Дали някой сменя фокусът на медиите и го насочва към връщането на делото на Райфъла?
Какво би станало с крадеца на линейката, ако бъде заловен и вкаран в затвора където е Райфъла?

Според криминалистиката всяко действие има мотив и какви са мотивите тази линейка да бъде открадната и оставена до полицейско управление за да бъде намерена по-лесно?
След като някой има уменията да открадне такъв автомобил би трябвало да има и уменията да заглуши ДЖИПИЕСА или да го отстрани!
Няма данни линейката да е била тарашена за ДЖИПИЕС устройството !
Кой и защо насочва фокусът на обществото върху Райфъла?
Предстой да видим нов криминален сериал най-вероятно?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.