Ще позволим ли да изтрият една епоха ?

Ще позволим ли да изтрият една епоха ?


Американска пропаганда или психо-дясна диктатура

Затвор за снимка от казармата с петолъчка… забраняват “Тютюн” на Димитър Димов и Димитър Талев!
Затвор грози хиляди български мъже, които са отслужили казармата по времето на социализма, и имат снимка с войнишкото кепе с червена петолъчка.

Това ще стане, ако се приеме идеята на 3-та, известни като “психо-десни” – Мартин Димитров, Методи Андреев и Петър Славов, за криминализация на пропагандата на комунизъм. В случай че подобна снимка бъде показана по-масово, или например някой си я е качил във Фейсбук, той отива в затвора.
Човекът на снимката е с комунистически символ на главата си, и пропагандира въпросната идеология.

Efekt 2

По принцип, шапките на войниците от комунизма бяха или с петолъчки, или със стария български герб, на който също най-отгоре има петолъчка. На герба е изписана и историческата година 1944, редом с 681-ва. Началото на комунизма е равно на основаването на държавата. Пропаганда Пропаганда като по учебник. Затвор.
Заплахата се отнася и до всеки, който някога е носил фланелка с “Че Гевара” или например с надписа “СССР”, и тази снимка остане в Мрежата, след като забраната влезе в сила.
Между другото, с цел шега, преди време така са се снимали и някои от “Протестна мрежа”, и снимките им са из целия Интернет, невъзможни да се махнат. След влизане в сила на закона, и тези хора осъществяват пропаганда на комунизма. От самата “Протестна мрежа” подкрепят “психо-десните”.

След приемане на закона, под цензура ще попаднат поне 90% от филмовите продукции и книгите от този период. Във всички тях има някакъв елемент на пропаганда. Често пъти дори авторите са заставяни да въвеждат такъв елемент, било е задължително. В книгата “Тютюн” например, след 9 септември са въведени сериозни елементи на комунистическа пропаганда.

Тази версия, която реално е по-разпространена, и я има в хиляди домашни библиотеки, ще стане забранена. Авторът не се е отрекъл от нито една от двете версии на романа си, но едната ще остане забранена. Също забрана ще удари и последната част на тетралогията за Македония на Димитър Талев. Там вече се появява социалистическото движение.

Изобщо няма нужда да говорим, че гори филмът “На всеки километър”, и бъдещите поколения няма да могат законно да гледат Митко Бомбата и майор Деянов.

Подобен тип репресии до момента никъде в света не се е случвал. Например има забрани на нацизма, но няма осъдени за това, че имат снимка с нацистка униформа, защото някога си са служили във Вермахта. Българските “психо-десни” ще влязат в “Гинес”, ако прокарат идеите си…

Източник : klassa.bg

Ние от Blife.eu питаме възможно ли е да се случи това и дали ще успеят да забранят всичко свързано със социализмът и Русия?
Такова нещо и в комунизма не е имало каквото се опитват да направят !
То се случва в Украйна и искат да го направят и у нас !
Време е в България да има нормалност, а не крайни изблици на подмазване към спонсорът си Сорос!

Вече има не едно поколение, което е възпитано в проамерикански възгледи ! Децата на така наречените демократи вее са генетично увредени и сега ги виждаме в протестни мрежи и разни митингови изпълнения !

И децата на комунистите им подражават за жалост и няма кой да защити историята ни каквато и да е тя!

Ние трябва да се учим от историята си не да я забраняваме, а да се поучим от грешките си и да вземем доброто от онези времена, в който хората бяха братя, хората имаха безплатно здравеопазване и имаше образование на най-високи равнища и най-важното – имаше другарска взаймопомощ и човещина и това заедно с моралът и редът се наричаше Народна Република България!

Днес модите, западното влияние и чалгата заедно с развратът и наркотиците, поквариха нацията и водят страната към дъното на човешкото падение като душевност в един алчен безпринципен свят, в който хаосът властва !
Това не е Демокрация, а това е краят на една нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.