Яне Янев/Личко-педераса/ е бил жертва на сексуален тормоз в детството си

Яне ЯневВ студиото на телевизия Би Ти Ви Яне Янев застана лице в лице с Николай Колев с прякор Босия. Депутатът допълни, че твърденията на опонента му били „пълни глупости, в моя род няма нито един комунист и аз се гордея с това. В детството си съм бил подлаган на сексуален тормоз, но това не означава, че това е променило сексуалните ми възгледи към мъжете”. Нека ви припомним, че вчера Босия обвини Яне Янев, че бил гей, заявявайки това в едно от интервютата си за столичен вестник.

Яне Янев

твърдо прие отбранителна позиция, обвинявайки Николай Колев в конспирация с Моника Станишева, а именно че тя  го е активирала да изнесе това интервю и да продължи с нападките си по националната телевизия БТВ.

В същото време депутата не спира да хленчи, че не му дават да се изкаже, а не слиза от националния ефир. Той добави, че с тези “горещи сензации” за сексуалния му тормоз в детството и измислените твърдения, че бил гей, се цели омаловажаване на наистина значимите и важни теми в страната ни.

Efekt 2

Генка Шикерова също прие позицията на Босия, като каза в прав текст на Яне Янев, че твърденията му за уреденото интервю на Николай Колев от Моника Станишева по БТВ са повече от смешни и са пълна лъжа. В края на разговора, Босия добави, че депутатът може да твърди, каквото си иска, но “той има и друг псевдоним – “Личко-педераса””

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.