изпрати новина
Водещи новини

10 години от случая на Сергей Антонов

10 години от смъртта на Сергей Антонов


Жертва на Студената война Сергей Антонов остава жертва и на родините ни безродници! ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА МУ!

На тази дата 18-ти август през 1982г:
Западните информационни агенции съобщават за
статията на американската журналистка Клеър Стърлинг в „Рийдърс Дайджест“,
в която се лансира „българската следа“ в атентата срещу Йоан Павел II.
Екипът на страницата Само за Истински Българи Ви напомня този факт !10 години от смъртта на Сергей Антонов

Днес всички знаем ,че това са долни лъжи и клевети с който американците целяха да очернят името на България!
По покана на българската държава и на Католическата общност в страната главата на Римо-католическата църква пристигна на поклонничество в България. Това високо посещение бе с много голямо значение за страната, тъй като опроверга окончателно инсинуациите с „българската следа“ в атентата. Лично Папа Йоан Павел при срещата си с президента открито заяви, че никога не е вярвал България да е замесена в атентата, извършен през 1981 г. С посещението си Римския епископ, по време на което България бе в центъра на интереса на световната общественост, окончателно изчисти името на страната от остатъците на пропагандните клевети от времето на Студената война, и допринесе за утвърждаването на неният престиж.10 години от смъртта на Сергей Антонов

Няколко думи за истинският потърпевш от американските и турските интриги :
Сергей Иванов Антонов
Следствието, към което той е привлечен, продължава 2 години и 6 месеца. Процесът започва през май 1985 г. и завършва през март 1986 година. На него Сергей Антонов отрича да е познавал Агджа и да е участвал в предполагаемия заговор. Освободен е поради липса на доказателства.

Завръща се в България на 1 април 1986 г. Здравето му обаче е съсипано – според изявления на някои български специалисти от онова време, той не само е бил подложен на психически тормоз при многото разпити и в затвора, но са му били давани и психотропни вещества. Известно време продължава да работи на куриерска длъжност в авиокомпания „Балкан“, след което е пенсиониран по болест. На 27 март 2002 г. 39 Народно събрание отпуска на Сергей Антонов пенсия за особени заслуги ЗАБЕЛЕЖЕТЕ в размер на 160 лева месечно !
На 1 август 2007 г. Антонов е намерен мъртъв в дома му на ул. „Сердика“ в София от дъщеря му Ани. По тялото не е имало следи от насилие, смъртта била настъпила няколко дни по-рано.

Води се пропагандна война в която падат невинни жертви !
Ние днес Ви молим да кажем лека му пръст и светла му памет на Сергей Антонов !

Ех Господи, що за народ сме ние, ех Господи, дай мир на душата му !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари