10% по скалата на Бойко

10% по скалата на Бойко


10% по скалата на Бойко Очакват се нови предизборни трусове 10% по скалата на Бойко!
Сеизмична политическа активност в страната Бойко и Цветанов започнаха предизборна кампания!
Цветан Цветанов обикаля села и градове, а Бойко търси външна намеса за да си гарантира индулгенциите от Америка и Русия !
Кой, ако не Евреите да му гарантират това, но на каква цена ли, ами Паметник ще им вдигнем и ще преместим консулството си първи там! Кой, ако не ние да поведем хорото в Ерусалим?

И така 10 % вдигаме заплатите на държавната администрация като това са 433 000 човека и техните семейства!
Колко са 1,1 милиард за тях?
Няма лошо, но изведнъж за майките няма пари, за болните няма пари, за никой няма пари, но за твърдото ядро гласуващи за ГЕРБ има пари !
И така на практика вече се виждат билборди с реклама на политически партии !
Дори и от БСП поискаха депутатите им да обикалят страната, не че не що ще се промени в страната, си казвате !

Ще се промени както реформаторите станаха реаниматори и си отидоха така си отиват така наречените патриоти и кой ще ги замести ли, ами ДПС нали с тях си поделиха финансирането на общините – предизборно да работят техните кметове ! Дали сте готови с ДПС да ви управляват никой не пита, но те пък може да се погрижат за вашите права и свободи колкото се погрижиха за техният електорат! Виж цените на тютюна в Родопите и Добруджата !
И така сериозно разместване на тектоничните плочи не се очаква освен обаче !

Обаче, ако се появи нов политически формат като този на Слави Трифонов, който е с огромен рейтинг и бъде подкрепен от Румен Радев, който е с най-голям рейтинг в страната някак си Бойко Борисов и ГЕРБ може да бъдат детронирани и ГЕРБ го знаят, защото масово в страната вече се правят социологически проучвания, в който има един въпрос „Бихте ли подкрепили ГЕРБ и Слави Трифонов“?

Както и въпрос „бихте ли подкрепили Слави Трифонов и Мая Манолова“?
Дали въпросите нарочно се задават за да се пусне из народа, че Слави ще е патерица на ГЕРБ или ГЕРБ правят поредното внушение ние не знаем, но едно е ясно, ако има въпрос, в който да се зададе „бихте ли подкрепили Слави Трифонов с Румен Радев“ тогава 80% биха казали ДА!
И така 10% увеличение на заплатите по скалата на Бойко е предизборно и всички го знаят !

Efekt 2

Никой обаче не казва колко ще е увеличението на ГАЗТА и Тока, колко ще е на хляба и водата, колко ще е на горивата, колко ще е на лекарствата и услугите и като инфлационен индекс!

Тези 10 % дали няма да са се стопили като предизборните мераци на така наречените патриоти? Дали ще има сериозни тектонични размествания на политическата сцена само Българският народ може да каже в денят на изборите, който по всичко личи, че наближават!
Освен обаче, ако народът не излезе и не ги помете тогава всичките социологически проучвания ще бъдат напразни!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.