изпрати новина
Водещи новини

100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ!

100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ!Вижте ужасяващите данни как се унищожават децата ни!

От ГЕРБ продължават да убиват най-милото ни, а именно децата!

Децата на България – най-първостепенната грижа за нацията ни ! Само за последните пет години броят на социалните домове за деца у нас е намалял три пъти, домовете за деца с увреждания вече не съществуват, а децата без родители, живеещи в институция, са едва 480.

Това показва анализ на Агенцията за социално подпомагане за изпълнението на процеса по деинституционализация от 2012 до 2016 г. Ето как Борисов 3 и ГЕРБ се борят с демографките проблеми като ги задълбочават !

Според данните, ако преди пет години броят на институциите за деца е бил 122, в края на миналата година са останали само 42. Намалял е броят на децата в домовете за деца без родителска грижа – от 2361 са останали 480. През миналата година бяха закрити последните институции за деца с умствена изостаналост, с което тези домове престанаха да съществуват. Ето как от ГЕРБ решават кой има право да живее и кой не!

Това е Войната на Борисов с лошият материал продължава и няма как да забравим, че от Правителството наричаха протестиращите майки на деца с увреждания КУХИ ЛЕЙКИ – това е манталитет, това е отношение, това е тенденция, която се задълбочава ! Никой не е съвършен и никой не е застрахован в семейството да се появи дете с даден недъг или увреждане и къде е държавата в този случай, къде, ами няма я !

Нима хората с увреждания не са хора, нима нямат право на живот явно НЕ СПОРЕД ГЕРБ ! Напомняме, че има стратегия за закриване на всички специализирани институции за деца. И ако това не е геноцид какво е? Годишно умират над 115 000 човека, раждат се 36 000 деца ! Само абортите по неофициални данни са над 30 000 ! Какво става с тези 13-14 деца в неравностойно положение, някой знае ли, ами държавата ги зачеркна и те не са грижа на държавата вече !

Това ли са конкретните мерки на правителството за борба с демографската криза, защото повече приличат на борба с демографията на страната ни ! Иначе ще Ви говорят за конкретни мерки и как населението не е намаляло и едва ли не ни стопяват като нация като в статистиката влизат други етноси !

Хора опомнете се, срещу Българският народ се води война от правителството на ГЕРБ и техните коалиционни партньори във всичките им правителства !

С тези темпове 2030 година България ще е ликвидирана, а територията ни ще е превърната в едно арабско ромско гето, в което вносното ще абсорбира местното и ще бъдем заличени на 100% ! Гласуването за национални предатели е престъпление не само към род и родина, а и към човечеството след като безмълвно ставаме съучастници на заличаването на един човешки вид и култура !

Внесохме си Демокрация, внесохме си джихадист да вземем да си внесем и някой народен съд, че вече няма за кога да се бавим ! Ако някога България е плащала кръвен данък то днес ГЕРБ го взимат в пъти без да питат, без да бият и колят, а оцелелите от нашите деца те просто ще напуснат България завинаги ! 100% кръвен данък гарантиран от ГЕРБ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*