Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.

100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.

100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.

Моника Маковей на мястото на Цацаров и 100 бона за едно тефтерче и всичко в страната ще се подреди !
На умряло куче нож не се вади !
Вади се, вади се както и гарванът на гарван око вади !
Та и Тотев е първият, който поведе хорото, а естествено Цветанов излезе веднага по БТВ да обяви оправдателна присъда !

Имаше едно тефтерче заради, което сумати народ спешно се спомина като там имаше инициали Ц.Ц. и така в този ред на мисли си мисля, ами ако някой намери тефтерчето на Ц.Ц. някой ден? Леле, та то няма кмет на ГЕРБ дето да не е в някаква далавера, та и няма председател на структура на ГЕРБ по села и градове дето да не е бъркал в меда !

Прав е Борисов, че сме задминали румънците, а сега трябва воля на идната власт !
Нека ги обвиняват в реваншизъм, нека ги винят, ама трябва да се пипа с твърда ръка и ако забравят, че хората искат промяна възмездие и мъст и вкарат сериала с гарвана.

Тогава е гаранция, че ще има реформа в съдебната власт, ще я направи суверена и тогава ще дойде НАРОДНИЯТ СЪД и няма да има нужда от затвори, а от БЕСИЛКИ! Просто някой трябва да обяви награда за тефтерчето на Ц.Ц. и да поканим да дойде една жена от Румъния и всичко ще си дойде на място! Време е за назидания, наказания и без леки порицания !

Време е за Видов ден !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.