100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.

100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.
100 000 ЛЕВА ЗА ТЕФТЕРЧЕТО НА Ц.Ц.

Моника Маковей на мястото на Цацаров и 100 бона за едно тефтерче и всичко в страната ще се подреди !
На умряло куче нож не се вади !
Вади се, вади се както и гарванът на гарван око вади !
Та и Тотев е първият, който поведе хорото, а естествено Цветанов излезе веднага по БТВ да обяви оправдателна присъда !

Имаше едно тефтерче заради, което сумати народ спешно се спомина като там имаше инициали Ц.Ц. и така в този ред на мисли си мисля, ами ако някой намери тефтерчето на Ц.Ц. някой ден? Леле, та то няма кмет на ГЕРБ дето да не е в някаква далавера, та и няма председател на структура на ГЕРБ по села и градове дето да не е бъркал в меда !

Прав е Борисов, че сме задминали румънците, а сега трябва воля на идната власт !
Нека ги обвиняват в реваншизъм, нека ги винят, ама трябва да се пипа с твърда ръка и ако забравят, че хората искат промяна възмездие и мъст и вкарат сериала с гарвана.

Тогава е гаранция, че ще има реформа в съдебната власт, ще я направи суверена и тогава ще дойде НАРОДНИЯТ СЪД и няма да има нужда от затвори, а от БЕСИЛКИ! Просто някой трябва да обяви награда за тефтерчето на Ц.Ц. и да поканим да дойде една жена от Румъния и всичко ще си дойде на място! Време е за назидания, наказания и без леки порицания !

Време е за Видов ден !
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.