18 гардове на НСО бдят над страхливеца Борисов


18 гардове на НСО бдят над Борисов заради заплаха от Сретен Йосич
Рекорден брой гардове от НСО бдят над Бойко Борисов, съобщава „Преса“.
Цели 18 души пазят денонощно премиера, тъй като имало непосредствена заплаха за живота му от сръбския наркотрафикант Сретен Йосич.
Тя датирала от 2006 г.

Екипите, дебнещи за живота на Борисов са три: по четирима гардове плюс два шофьора.
Преди всяка негова изява пък авангардна група от други 5 човека – служители на НСО, обхожда мястото за проверка.
Източник: pik.bg

Колко милиона държавата плаща на година, някой знае ли?
Страховете на едни разбойници, които са ограбили други разбойници за които Българският данъкоплатец плаща!

Efekt 2

Ами ако премиерът ни беше много читав щеше да ходи из народа както го правят в цивилизованите държави както в Холандия, Белгия и Скандинавието се возят на метро и с велосипед без охрана !

Като добавим и лукса на премиерът да се возят на самолети и вертолети на държавата и да разкарват техните футболни отбори и фолк певици не е ли малко прекалено? Ами да се самосезира тази прокуратура, бе защо и кой заплашва премиерът ни и дали той не е в основата на мафиотски вендета?
Ако Сретен бе заплаха за Бойко досега да беше дал няколко милиона и някой снайперист да беше го пратил при свети Петър, но май се преекспонира и от това премиерът ни се облагодетелства!

И без това в мафията нещата се решават по друг начин, а и 80% от Българите не биха плакали, ако се случи с Бойко нещо!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.