Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

20 години затвор за Брендо

20140516_3416a75f4cea9109507cacd8e2f2aefc_13760

Апелативният съд в Милано потвърди присъдата от 20 години затвор за наркотрафик на Евелин Банев, наложена му на първа съдебна инстанция. Това съобщи за “24 часа” италианският адвокат на Банев – Карло дала Ведова.Делото на Брендо беше препратено за втори път на Апелативния съд в Милано, след като през септември 2015 г. Касационният съд в Рим отмени присъдата.

Банев не е присъствал и не е имал намерение да присъства на процеса в понеделник.На заседанието, продължило 8 часа, са били изслушани трима свидетели. Сред тях бил Матей Боев, който свидетелствал в полза на защитата на Брендо.

Срещу Евелин Банев обаче дали показания други двама свидетели, извикани от съда – Антонио Мелато и българин с фамилията Антонов.

Дали точно техните твърдения за Брендо като организатор на трафика са наклонили везната в негов ущърб, все още не е ясно, защото трябва да се изчакат мотивите на съдиите. Те са взели решението си след съвещание, продължило 1,5 ч, като са потвърдили напълно присъдата на първа инстанция.

Източник: kmeta.bg

 

Ние от Blife.eu вее писахме, че Сретен Йосич се завръща в играта и започва да си възвръща  това което по право му принадлежи !

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ЕТО ТУК :Сретен Йосич се връща на върха! Удря каналите на Брендо, ще разчиства сметки в БГ!

календар
календар

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари