изпрати новина
Водещи новини

Над 2000 домове са обрани за седмица, а от МВР крият истината

Над 2000 домове са обрани за седмица, а от МВР крият истината
Над 2000 домове са обрани само за седмица в България, а от МВР крият истината, но пък се появи реклама на СОТ компания по телевизията! По празниците едни много домове остават без стопани и точно в този момент има ПИК на кражбите в страната !
Правителството и МВР не публикуват истинската статистика, защото с всяка минута се извършва някъде взлом в страната ни !

Полицията не се справя с бумът на престъпността, но пак е добра в статистическите отчети естествено след като анализират данните ! Най-уязвими са блоковите квартали, а там разкриваемостта е около 0,02%, което на практика е нищо, но и няма как да бъде по-голяма след като кварталните полицаи са на хранилката на местните апаши има и гастролиращи бригади, ако там нещо се пропука и така идват онези 2% разкриваемост!

Набляга се на пари, злато и техника предимно, но се посяга и на произведения на изкуството както и по-лесно конвертируеми на пазара инструменти и строителна или монтажна техника !
Няма семейство в страната ни, което да не е било обект в годините назад на посегателство над имуществото му, ако не в града то на вилата, то на село и всеки е платил своят данък към апашите ! По селата се крадат предимно предмети от бронз, мед и желязо, техника и такива, които стават за бърза реализация като скрап, но има и зачестили случай на животни, ракия, вино и храна !
И така доста са населените места, които нямат дори квартални полицаи, а обещанията във всяко село полицай си останаха на думи !
Цели регион плащат вече по 10 лева данък спокойствие на месец на имот и така частни охранителни компании процъфтяват !

Охранителите от частните компании респектират бандитите по нерегламентиран начин както и така усвояват средствата, които получават от жувущите, но сива или не икономиката така съществува за някой хора частните охранители в тези малки села и градове са повече от охрана те са и надежда, те са помощ, лекарства да им купят, багаж да им донесат или дори и колет да им изпратят, че тези охранители са повече от селски пъдари, те са редът и закона там на село където хората са забравени от Бога и правителството !
Между другото само да вметнем, че не са забравени от правителството на ГЕРБ на 100%,а те им напомнят с писма за таксите за смет, за данъците, които трябва да плащат към държавата и общината, но ако се обадят на 112 с часове няма кой да дойде на адрес !
И когато полицаите протестират с право да погледнат, че и хората имат права и да погледнат колко от досъдебните производства се прекратяват след установеният срок с неизвестен извършите, а извършителят се знае, това е правителството !
И така, ако не са Ви обрали досега почакайте малко и това ще стане !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*