Вижте лицето на Циганинът, който е крещял „Убийте българите, да се знае кой командва тук” !

Вижте лицето на Циганинът, който е крещял „Убийте българите, да се знае кой командва тук” !

“Убийте българите, да се знае кой командва тук”, крещял Сурай Пашата докато биел момчетата от Раднево!

Как започва кървавата сага в Раднево: Свидетели на случаят разказват, че Стефан Малката Паша се спречкал с тримата българи Георги, Цецо и Живко, които отивали на фитнес. Цецо, който е най-здравият от тримата, бил напсуван на майка от Циганинът, не се стърпял младежът и му фраснал един шамар.

След това момчетата отишли да тренират. Нашият кандидат татко със зачервена буза изтичал при баща си Сурай Паша, чието българско име е Калчо! А Калчо – Сурай Паша спешно вдига под тревога наказателна бригада от гетото около 15 души, които атакували трите момчета.

„Цецо, Живко и Георги бяха нападнати от цигани, въоръжени с бухалки и сатъри. Мелето беше кърваво и продължи 3-4 минути. След това циганите се оттеглиха, а българите лежаха в локви кръв”, разказват очевидци.

Efekt 2

Бащата на Циганинът Стефан, Сурай Паша е крещял: „Убийте българите, да се знае кой командва тук”! Така демонстративно за назидание на всички да всеят страх и надмощие, да покажат кой командва тук, кой е законът с виковете за убийство на Българите от Сурай Паша са се чували на далеч !

Според очевидците казват, че добре, че се е намесило едно момче от фитнеса, който е имал вземане даване със Сурай Паша та го спрял, иначе наказателната циганска бригада е щяла да убие момчетата по този свръх назидателен начин да покажат кой коли и кой беси тук в Раднево !

Вижте лицето на Циганинът, който е крещял „Убийте българите, да се знае кой командва тук” !

Според други източници Сурай Паша е и човекът, който е движел купуването и продаването на циганските гласове в гетото и забележете сега кметът на ГЕРБ си пусна отпуска силно притеснен. Това се търгува от Сурай в килиите на шушо мушо със същите, който са охранявали купуването и продаването на гласовете за ГЕРБ, да за ГЕРБ, същите !

Ето защо нещата от чисто криминални имат и политически привкус, но вкус на ГЕРБ, а там където има ГЕРБ има нещо мръсно ! Именно и за това Кметът на Раднево не посмя да използва истинските наименования като „Цигани“ или „Роми“, а той ги наричаше „тези хора ще си получат заслуженото“ !

А тези, които позволиха „ТЕЗИ ХОРА ДА БЪДАТ НАД ЗАКОНА“  няма ли да си получат заслуженото? Тези, който издадоха заповед на полицията да размаха палките и да започне да бие Българите не носят ли вина? Когато Цвета Цветанов идваше и се снимаше с кметът на Раднево и казваше, че зад него е Бойко Борисов! Каква отговорност носи, нима не е знаел как се харчат партийните пари и кой е техният мангал дето урежда изборната победа на техният човек?

Тук пак няма политическа вина! Сега и какви присъди ще дадат на циганите и как ще разпределят вината помежду им, има предстой да видим? Как ще се раздели политическата вина ли? Никак, да сте чули за политик в затвора? Не, но сте чували за политици с много апартаменти и то е почти същото!

Вижте лицето на Циганинът, който е крещял „Убийте българите, да се знае кой командва тук” !

Но Раднево бе искрата, а хората по градове и села видяха и чуха, че трябва да се обединят срещу Беззаконието и е време ние да кажем, че трябва ред и справедливост и че законите трябва да са еднакви за всички !

Ние от Blife.eu уточняваме изрично, че нашите публикации нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза нито създаване на изкуствено етническо напрежение . Ние не целим да насаждаме враждебност, ненавист или омраза към определена малцинствена група !

Ние отразяваме действителната обстановка такава каквато е ! Нашето становище е, че никой не виновен, че е роден циганин, Българин, турчин, еврейн или арменец. Виновен става само когато извърши престъпление !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.