Над 2200 пришълци влизат на месец у нас !

Над 2200 пришълци влизат на месец у нас !
Над 2200 пришълци влизат на месец у нас !

Сърбия ни върна над 2200 пришълци само за последните 20 дни !
Сръбските органи са предупредили българските си колеги, че има нова тенденция при трафикантите да се използват непълнолетни водачи, който не попадат под ударите на закона !

Зелените граници се атакуват предимно в трудно достъпни места и пресечени местности !
Истината е, че сръбското правителство и тяхната погранична полиция е на мястото си затова са толкова много заловените за няма и месец !
Но сърбите не знаят, че каналджийството у нас е покровителствано от МВР и ето едно доказателство за това !

Но каквито и тактики и схеми да правят каналджии, ченгеджии и разни чекиджии на трафиканската хранилка. Сръбските граничари ще продължават да си изпълняват съвестно задълженията, защото да си граничар е дълг не професия !

Efekt 2

Ние от Blife.eu се питаме след като за няма и месец над 2200 пришълци са се опитали да атакуват балканският маршрут колко ли влизат в България през турската ни граница ?

Ако 2200 човека на месец се раздели на 30 дни значи на ден минават над 73 човека през границата ни !
Тази сметка естествено не вярна, защото истинските статистики са далеч по-големи и правителството не знае или не иска, или просто тази информация се потиска !

Потиска се както лидерът на „Цивилните отряди за защита на жените и вярата“ ни и както много други като Динко Вълев и отрядите на БНО „Шипка“ и гражданските патрули ! Така е когато идва буря – едни строят високи стени, а други вятърни мелници !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.