С Борисов 3 – цената на тока по 3

 

С Борисов 3 - цената на тока по 3 Стефан Пройнов
Честит празник на тока Ви. Благодарим ти Борисов 3 и слуги. Подробности във видеото на БТВ:

По-скъп ток от 1 юли предвиждат всички дружества по веригата от произодители до доставчици на ток за бита и малките фирми.
Най-драстична е заявката на АЕЦ „Козлодуй“ – централата иска да продава тока, който произвежда на два пъти по-висока цена. Всички заявления вече са публикувани.

ЧЕЗ иска с близо 9% по-скъп ток през деня, и малко по-малко увеличение за нощната тарифа. Заявката на ЕВН е за по-нисък скок, а Енерго-Про иска по-висока цена за нощната енергия. Тези разчети на търговците обаче са на база настоящите цени на тока от производителите, а те от своя страна също искат увеличение.

АЕЦ „Козлодуй“, от където идва най-евтиният ток за бита, иска
двоен ръст в цената. Американските централи и топлофикациите ще вдигнат цените с 19%. НЕК, където влиза и така наречената такса „Задължения към обществото“ ще ни вдигне тока с 14 на сто.

Efekt 2

Видео:

Ние от Blife.eu само ще кажем, че повишаването на цените става след като вече бяха вдигнати цените на тока !
НЕК 14%,АЕЦ 94%,ТЕЦ 19% и когато Ви добавят всички такси и ДДС, които също са в проценти няма как да не усетите истинското тегло на Игото !

Няма по-страшно робство от икономическото!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.