И мафията излиза на протест, иска 15%!

И мафията излиза на протест, иска 15%!


И мафията излиза на протест, иска 15% увеличение на доходите си ! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ +ВИДЕО !
Днес полицията пак е на протест, но нека се замислим за това !
Прави са хората, че има извънреден труд, който са извършили и трябва да им се заплати ! Но има различни процеси в мафията и в полицията, които често се преплитат! Специални разработки на служители на МВР, в които полицай под прикритие се вграждат в мафията, но връзката е двупосочна когато мафията също вгражда хора в МВР !
Най-известният такъв случай е мутра от СИК когато става главен секретар като постът е платен за сумата от 400 000 долара !

Всички знаем коя е мутрата дето се казва, а после му порасна работата !

В МВР са на лице други проблеми в това ведомство и 75% от бюджетът му отива за заплати, а има 30 % недоокомплектоване, ами ако се окомплектоват колко процента ще са заплати ?
Това е недопустимо управление на средствата в МВР, но нали МВР се бори с корупцията как ще се пребори със самата себе си?
Друг голям проблем в МВР е ниска компетентност на служителите и това не е от вчера и преди са се разправяли вицове за полицаи, но вече проблемът е огромен !
Има един проблем за който никой не говори, че в МВР има назначения с престъпен умисъл ! Накратко мафията си вкарва свой хора там !
След идването на Цветан Цветанов в МВР и Мафията, и МВР придобиха друг облик!

Вече няма силови момчета да ви притесняват има си полицаи за това вече няма да ви рекетират, има си Данъчни и НАП с любезното съдействие на МВР нещата придобиха съвсем друго измерение както се казва в една поговорка:”Цар като ти разплаче майката няма и на кого да се оплачеш”! Та така МВР загуби доверието на хората проблем, който изтъква правителството, но истинският проблем е, че хората изгубиха доверието на МВР ! И така закоравели престъпници изучават децата си в Симеоново и учат право ! След това ги внедряват в системата на МВР така е и с митниците, а по-богатите ги правят дори политици и магистрати!
Капиталите на Мафията обичат сигурността, а кой може да им я гарантира освен изброените институции !И мафията излиза на протест, иска 15%!

И така не всички полицаи протестират, но 90% от тях са в сериозен паричен недостиг, но има едни 10%, които разполагат с пари кървави, но пари !
И във всяко РДВР се знае кой полицай има пари и той често услужва на колегите си, нали сме едно цяло и трябва да се поддържаме, да си помагаме и така дори и чистият по помисли полицай рано или късно попада в мрежите на мафията!

Efekt 2

И после услуга естествено, тази услуга се превръща в компромат и така мафията изяжда системата на МВР !
Никой не говори за това, но това е обществена тайна, която всеки полицай я знае ! Ето така Мафията корумпира полицията, а полицията работи за мафията, хайде върви да се оплачеш !
Та днес се чудим кой протестира мафията или полицията в проценти чисто статистически някой може ли да ни обясни това?
ГЕРБ направиха така МВР да бъдат бедни и гладни за да бъдат послушни, да бъдат под ръка на мафията, а днес полицаите протестират !
Така в мафията, ако искате пари си ги взимате от народа и в МВР е така, ако искате пари отивайте да пишете актове, да правите глоби, да рекетирате бизнеса и стотици такива схеми за доброзорни дарения и прочие !
Та затова заглавието ни е,че и мафията излиза на протест, защото се объркахме кой кой е в тази държава !
БСП казват, че има паралелна държава, а ние казваме, че вече няма държава, само паралелната остана !

Видеото е публикувано на 13.10.2011 г. какво ли стана с МВР до сега ?
Коментарът е Ваш!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.