изпрати новина
Водещи новини

И мафията излиза на протест, иска 15%!

И мафията излиза на протест, иска 15%!


И мафията излиза на протест, иска 15% увеличение на доходите си ! ВИЖТЕ ИСТИНАТА ЗА КОЯТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ +ВИДЕО !
Днес полицията пак е на протест, но нека се замислим за това !
Прави са хората, че има извънреден труд, който са извършили и трябва да им се заплати ! Но има различни процеси в мафията и в полицията, които често се преплитат! Специални разработки на служители на МВР, в които полицай под прикритие се вграждат в мафията, но връзката е двупосочна когато мафията също вгражда хора в МВР !
Най-известният такъв случай е мутра от СИК когато става главен секретар като постът е платен за сумата от 400 000 долара !

Всички знаем коя е мутрата дето се казва, а после му порасна работата !

В МВР са на лице други проблеми в това ведомство и 75% от бюджетът му отива за заплати, а има 30 % недоокомплектоване, ами ако се окомплектоват колко процента ще са заплати ?
Това е недопустимо управление на средствата в МВР, но нали МВР се бори с корупцията как ще се пребори със самата себе си?
Друг голям проблем в МВР е ниска компетентност на служителите и това не е от вчера и преди са се разправяли вицове за полицаи, но вече проблемът е огромен !
Има един проблем за който никой не говори, че в МВР има назначения с престъпен умисъл ! Накратко мафията си вкарва свой хора там !
След идването на Цветан Цветанов в МВР и Мафията, и МВР придобиха друг облик!

Вече няма силови момчета да ви притесняват има си полицаи за това вече няма да ви рекетират, има си Данъчни и НАП с любезното съдействие на МВР нещата придобиха съвсем друго измерение както се казва в една поговорка:”Цар като ти разплаче майката няма и на кого да се оплачеш”! Та така МВР загуби доверието на хората проблем, който изтъква правителството, но истинският проблем е, че хората изгубиха доверието на МВР ! И така закоравели престъпници изучават децата си в Симеоново и учат право ! След това ги внедряват в системата на МВР така е и с митниците, а по-богатите ги правят дори политици и магистрати!
Капиталите на Мафията обичат сигурността, а кой може да им я гарантира освен изброените институции !И мафията излиза на протест, иска 15%!

И така не всички полицаи протестират, но 90% от тях са в сериозен паричен недостиг, но има едни 10%, които разполагат с пари кървави, но пари !
И във всяко РДВР се знае кой полицай има пари и той често услужва на колегите си, нали сме едно цяло и трябва да се поддържаме, да си помагаме и така дори и чистият по помисли полицай рано или късно попада в мрежите на мафията!

И после услуга естествено, тази услуга се превръща в компромат и така мафията изяжда системата на МВР !
Никой не говори за това, но това е обществена тайна, която всеки полицай я знае ! Ето така Мафията корумпира полицията, а полицията работи за мафията, хайде върви да се оплачеш !
Та днес се чудим кой протестира мафията или полицията в проценти чисто статистически някой може ли да ни обясни това?
ГЕРБ направиха така МВР да бъдат бедни и гладни за да бъдат послушни, да бъдат под ръка на мафията, а днес полицаите протестират !
Така в мафията, ако искате пари си ги взимате от народа и в МВР е така, ако искате пари отивайте да пишете актове, да правите глоби, да рекетирате бизнеса и стотици такива схеми за доброзорни дарения и прочие !
Та затова заглавието ни е,че и мафията излиза на протест, защото се объркахме кой кой е в тази държава !
БСП казват, че има паралелна държава, а ние казваме, че вече няма държава, само паралелната остана !

Видеото е публикувано на 13.10.2011 г. какво ли стана с МВР до сега ?
Коментарът е Ваш!
Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари


One comment

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*