4-та танкова дивизия Кантемировска в пълна бойна готовност за Сирия

4-та танкова дивизия Кантемировска в пълна бойна готовност за Сирия


4-та танкова дивизия Кантемировска и Таманската са вдигнати в бойна готовност

Русия готви сухопътна офанзива срещу Ислямска държава. Таманската дивизия влиза в Сирия… По всичко личи, че Русия възнамерява да изтрие „Ислямска държава“ от лицето на земята, според руски източници в руското военно министерство целта трудно ще бъде изпълнена само с авиация. За нас не представлява никаква трудност да заличим ислямистите само със самолети, но ще са необходими изключително много цивилни жертви включително и на малки деца, инвалиди, пенсионери и т.н., а такъв вариант е неприемлив за нас и за сирийското правителство, а най-малко пък за сирийските граждани, които са най-потърпевши от цялата ситуация. Ние в никакъв случай не бихме предприели такъв риск. Другият вариант, който стои на дневен е ред оказването на сухопътна помощ за сирийското правителство, нашите бойни единици от таманската и кантемировската дивизия са приведени в повишена бойна готовност и в скоро време очакват последната дума на Путин преди да отпътуват да Сирия.
Източник: sekirabg.com

На екипът на Blife.eu запознати източници споделиха, че Кантемировска дивизия е по-известна като 4-та танкова дивизия, която бе мобилизирана за Украйна ! Това може да отговори на два въпроса:
Че случаят Украйна вече приключен за Путин и както и че в ликвидирането на Ислямска държава ще се включат освен пехотинци, а и танкове и бронирани машини! Примката около ИД се затяга! Защо Путин не изпрати Рамзан Кадиев, можем само да гадаем? Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


Efekt 2

от administrator