55-ти ден след края на Бойковизма

55 ден след края на Бойковизма
55 дни след оставката с равносметка – харчи се без сметка

Какво се случва в страната след като правителството подаде оставка, ами вече никой не протестира с викове „оставка“! Правителството не носи отговорност, няма друго правителство и пак те подписват нормативни актове и разпоредби, пак те харчат бюджета, пак те си веят байрака дето се казва и в парламента те колят и бесят !

Народът каза „не Ви щем“, а те „и какво от това, ние имаме поети ангажименти и трябва да си ги свършим“ ! Поети ангажименти към наркоразпространители, поети ангажименти към трафиканти на мигранти, поети ангажименти към фирми за санирането на сгради, поети ангажименти към Пеевски пак той да строи магистралите, поети ангажименти цялата мафия всичко да си е по старому и така !

Прецедентът Плевнелиев не излъчи правителство ! ДПС се прегърнаха с ГЕРБ в Хитрино след експлозията, но там експлодираха такава любов между поредният кмет приел в прегръдките си Бойко, че започнаха да си говорят на „той е мой Брат“ даже и така, ако до вчера Бойко пиеше кафе с Местан в Кърджали, а днес направо се прегръщат и налице е поредната 10 километрова отсечка на ДПС от магистрала „Хемус“ !

Заваляха поръчки и към депутатът Илия Илиев или по-точно за 19 годишният му племенник пък спечели поръчка за ремонт на ЖП гари на стойност от 19 милиона. Ех, тези от ДПС те не са виновни, виновен е онзи Бойковист, който продава отечеството си, а щом нещо се продава значи ще се намери и кой да го купи ! Сега БСП останаха единствената опозиция !

Всичките патриоти бяха напазарувани от ГЕРБ, но по-интересното е, че след 55 дена виждаме, че не се крадат само пари, а и идеи! Идеята за борбата с битовата престъпност и да има полицай по селата бе на БСП, но не вече е на Бъчварова, ама само на приказки ! Референдумът на Слави Трифонов също бе яхнат от ГЕРБА и сега те го внесоха в парламента, но си оставиха вратичка НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО !

Efekt 2

Крадат се не само пари и политики, и послание, и слогани, краде се всичко, което може да донесе политически дивиденти ! Борисов не веднъж заявява, че те са първата партия, но не казва по какво – по кражба на пари или идеи? Всичко, което произлиза от народа е власт и всичко ще бъде обсебено ! Един сняг парализира правителството -няма ток, няма хляб, няма свещи, няма пътища, няма нищо, но ето Бойко ще Ви спаси, ама на пролет ! Сега се нареждат подводни мини за генерал Радев !

След като сформира правителство и веднага ще започнат да се задействат скритите капани ! Вдигане цената на тока ! Вдигане цената на горивата ! Вдигане цената на газта ! Ток нямаме дори в момента като купуваме от Румъния ! Дори и въглищата в Американските тецове са замръзнали ! Това ще задвижи лавина от вдигане на цени на всичко ! Бойко и ДПС владеят всички лостове на регионалните власти, всички лостове са техни и по малките населени места, а именно от там ще се създават пречките, който няма да позволяват да се случват реформи и промени като всичко ще е саботаж и реваншизъм ! Бойко Борисов просто е узурпирал властта и всички властови позиции и отказва да признае това, че народът не го иска и тласка страната ни към граждански размирици и може би и гражданска война !

Свидетели сме как малка шайка роми протестират пред централата на ВМРО, а сега след като до сега обяснихме, че ВМРО и ДПС са в един политически формат наречен ГЕРБ на кого са нужни тези театрални постановки, ами това са репетиции за едни бъдещи събития! Имаме си подкрепата на янките – танкове и войници, които да потушат народните страсти и да гарантират присъствието на техните корпорации пък които щели да добиват ГАЗ и харчат нашето злато и сребро !

Няма народ вече и никой не му пука за народната воля и думата суверен е вече само на хартия, а диктатурата много скоро ще нахлуе през закона за тероризмът  и всички който се борим със силата на свободата на словото ще бъдем обявени за терористи, а останалите за сепаратисти и готово последните имунно клетки на едно умиращо общество ще бъдат унижени ! Готови ли сте да бъдете роби или да се борите до край е ваш личен избор и ние сега имаме избор, но децата ни няма да имат, а те просто ще са родени роби ! Това 55 дни след подадени оставки няма никой в оставка, а колко повече да ви лъжат, че да разберете, че трябва да се вдигнем всички и да им поискаме оставките лично !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


One comment

  1. Finlyal! This is just what I was looking for.