8300 лева на изток

8300 лева на изток


п

Миналата година пак протестираха, по-миналата също наричани „кухи лейки“, наричани как ли не те са там героите на прехода, защото „Системата ни убива“ написаха на блузките на майчината гръд, а от парламента не ги допуснаха да влязат!

Иначе е имало други с черни фланелки в парламента преди, но за майките фейс контрол от ГЕРБ!
И така 8300 лева на запад има Демокрация на която ходят на гости нашите министри!
Цветан Цветанов дори води и една прокурорка за да избяга от скуката най-вероятно!

Efekt 2

Но много хора отиват до голямата ябълка, но не всички са с първа класа! И така Председателят на онази парламентарна група, която не допусна майките в парламента дузина пъти ходи там и все с първа класа, но забележете ИКОНОМИЧНА – КЛАСА!
И така разделението на класите кои са първа и втора, кои са трета, кои решава това и защо сме разделени?
Майките героите на прехода лишили се от грим и кич, лишили се от всичко тяхно за рожбата си да заделят, за най-милото си те днес там се гневят !
Живеят на мизерията на ръбът отхвърлени от политическата КЛАСА не от онази икономичната, а от онази политичната са обругани и на жребият на съдбата да оцеляват в тези дни нелеки !

Слави Трифонов концерт направи и всеки, който билет си купи на майките пари дари и така направи всеки съпричастен на героите на прехода миг надежда той да подари! И така 8300 лева на изток Демокрацията продължава да мутира, а положението в страната ескалира!

Нагли политици от екрана говорят, че видите ли тези майки да се махат от главата на премиера и да се успокои положението в страната ! Но няма как държавата се тресе, народът беден, болен и гладен, а премиерът просто е гаден!
„Не се гаси това що не гасне“ и няма как да се закупи майчина любов, не се продава ни синовен дълг, ни чест, ни достойнство щом за билети намират пари и за децата ще намерят!

Длъжни са и ако ли не да излезем всички ние и да ги заставим,, защото и ние сме отгледани с лишения и ние търпим този нечовешки геноцид като системата убивани и нас!
Всички ние сме част от този народ и тази нация, време е за пряка радикална, ако щете Демокрация! Боклука да изхвърлим трябва, че смърди народе мили, майките да подкрепим, че и ние сме от майки порастени!

дВреме е да бъдем единни в това начинание и това не е молба, това е национално призвание!

8300 лева на изток икономичен народ оцелява! Време е да покажем на дела, а не на думи кой кого? Властта произлиза от народа, време е да заявим нашата воля!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.