Атанас Зафиров с молба към делегатите на конгреса !

Атанас Зафиров с молба към делегатите на конгреса !


Обръщам се публично към моите другари от БСП, делегати на предстоящото заседание на конгреса на партията.
Нека проявим мъдрост и дадем знак , че разбираме сигнала, който ни дадоха нашите сънародници.

България има нужда от свежест в политическите физиономии и засилване на пряката демокрация.

Това са и двете основни промени в нашия устав, които трябва да подкрепим с гласа си.
Никой повече не трябва да живее с усещането за незаменимост и да превръща народното представителство в професия !
Смятам, че предложената граница от 12 години е напълно достатъчна за един социалист, за да развие и реализира парламентарния си потенциал, да даде своя дан в общото ни дело и след това да намери достойно продължение на политическата си кариера в другите форми и механизми, които предлага партията.
За добро, или за зло, всички погледи на хората са вперени в парламента, всичко което става в тази страна се идентифицира по някакъв начин с народните представители и БСП повече не бива да дава повод за твърдения , че в Народното събрание има пожизнени „сенатори”, отдавна прехвърлили своя зенит на ефективност. Да, българската политика и в частност БСП има нужда от такова освежаване !

Efekt 2

По вторият важен въпрос – прекият избор на Председател на партията.
Аз подкрепих този подход на заседанието на НС , ще го подкрепя и на конгреса.
Искам да виждам начело на моята партия смели и достойни лидери, със самочувствие за пряко избрани от редовите социалисти.
Искам моите лидери да имат свободата и независимостта от партийни лобита и предконгресни завери. Искам лидери с излъчване на победители.
И понеже виждам в настоящия председател на партията точно такъв лидер, който сега има нужда от подкрепата на нас, редовите социалисти, съм готов да му я дам безрезервно , с едно единствено условие. Да направи и невъзможното, Българската социалистическа партия да спечели предстоящите парламентарни избори и да върне надеждата в очите на българските граждани.

Поискайте промяната, другарки и другари делегати – тя чука на нашата врата, нека не се страхуваме да й отворим ! Подкрепете и нашата платформа – отдавна не сме имали толкова силен и убедителен документ.
Готов съм да се подпиша под всяка дума в него и нещо повече, да дам всичко от себе си, за да стигне до сърцата и умовете на милионите наши сънародници.

Ние от Blife.eu не веднъж сме заставали зад Атанас Зафиров и нашата медийна група не веднъж отразявала позицията на БСП срещу ГЕРБ !
Той е вдъхновение за нас и в негово лице ние виждаме един истински борец, той спечели нашите сърца както и сърцата на част от нашата аудитория! Ние също Ви молим да изберете него на конгреса, а ние ще продължим да бъдем с Вас в тази неравна битка срещу ГЕРБ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.